Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1612215 пати)

Присутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4021
Коментарите на постот на Филипче за ова во Струга се комедија. Не е возможно онакви луге да постојат.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Коментарите на постот на Филипче за ова во Струга се комедија. Не е возможно онакви луге да постојат.
Постојат. Затоа постои карантин. Баш затоа. Конкретен пример. Јасен и гласен пример. Детално образложено.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Џабе карантин кога си имаш работа со неписмена раја.

Види ги бе со све деца, младо и старо све на куп собрано. Овие треба во Хаг да ги носат.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Џандари шетаат од страна, заедно со поворкава. Мене не ми е јасно, зошто тие истите, не ги спроведуваат владините одлуки?! Зошто поворкава си цепа против сите одлуки за забрана за групирање, за носење маски, за држење на соодветно растојание?! Не се само тие што одат со поповите глупави. Изгледа поопасна болест е...

« Последно менување: 08 Мај 2020, 09:08:18 am Simo - Carrier159 »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Во пандемијава се потврди дека во државава сите сме заложници на банките и на црквите.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Затвори ја Струга, нема влез/излез, затвори болниците освен за оние кои примаат терапија.
Имаш симптоми, трк до црква да те исчатат. Тестови? Не ти треба тест, главниот тест си го поминал на 07.05. ако си положил одиш во рајот, ако не, жао ми е, ќе гориш.
Ќе се расчисти работата за месец дена и ајт.

Присутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6812
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Појасни? Кој и како собрал поени од гореспоменатото?

Не сум толкав верник за да ти кажам кој си направи реклама од ситуацијава, пошто поповите сигурно не се толку глупави и да не мислеа дека нема да се собери толку народ. Башка сето ова што излезе, сите се гласачи.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
јас сум верник, не сум толкав верник за да излезам на литија и да лапам ажички за Великден во ек на пандемија
ни мене не ми е јасно кој и како собрал поени од ситуацијава

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Ваквото глупирање има само за поента да изиритира. Сега ќе мора да има уште една ваква поворка која ќе е рамковна, нели за да се застапени сите „националности“.

Незнам ни стап дали помага. Во најмала рака треба да се казнат сите до еден што биле. Пријавичка, извршител. Пријатно. И згора на тоа да се затвори градот во карантин, барем за казна.

Присутен AUUU

• Легенда
Ваквото глупирање има само за поента да изиритира. Сега ќе мора да има уште една ваква поворка која ќе е рамковна, нели за да се застапени сите „националности“.

Незнам ни стап дали помага. Во најмала рака треба да се казнат сите до еден што биле. Пријавичка, извршител. Пријатно. И згора на тоа да се затвори градот во карантин, барем за казна.

Убаво си пишаа луѓето пред некое време:

North Macedonia’s Orthodox Church Could Become a Coronavirus Super-Spreader
« Последно менување: 08 Мај 2020, 10:52:07 am AUUU »

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
Не, не е фотошоп.

Присутен AUUU

• Легенда

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk

Присутен AUUU

• Легенда
Убаво си рече Дени :

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
Супер, нека ги отворат и повеќе литургии нека прават и овие.