Изнесуваш шпекулации, стојам зад напишаното. Не гледам причина да се извинам. Тоа што сум го пишал е точно и се однесува на професорката која е национален координатор за имунизација чие дете сега има полни 8 години и ги има примено истите вакцини како и мојот син. Глупоста на министерот не го намалува твоето ниво на шпекулативно изнесување и извртување на информациите.
Така де, првиот човек на Здравството лажира вакцинација со цел ширење пропаганда и потоа ГО ПРИЗНАВА ТОА... Ама
@bramovsk сеуште тврди дека јас зборувам „лажни вести и шпекулации“ кога го кажав истото што сега дефакто се покажа дека е вистина, но
@bramovsk сеуште не гледа причина да се извини. Добро бе, твое е правото да се правиш на глуп и да не прифаќаш факти - а мое да ти се смеам.

Што правиме сега?
Ме правевте будала кога ви кажував колку бедна пропаганда е тоа со вакцинирањето на внуката на Министерот, дека кажувам „теории на заговор“... Сега кој испадна будала? Кои се будалите кога „теориите“ се докажуваат како дефакто заговори.
Па уште си будала бе дете. Го фатија дека не го вакцинирале детето воопшто, ти овде трубиш дека имало привилегирани вакцини за него и луѓето околу него. Немој да си зимаш кредит за нешто што нема врска едното со другото.
Stupid is as stupid does - ова го знаат и ретарирани, ама ти Влатче ни толку. Министерот признава дека лажира вакцинација заради пропаганда, јавна тајна е дека за елитата си има од поквалитетните вакцини, а Влатче си уште игра викање имиња како сеуште да е на предшколска возраст.