Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1608707 пати)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4042
  • MadaFunker
Цк се велит Убоо дете е, штета што не е од Кичево појќе  ;D ;D ;D
New blood of old school

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Ме зеза допленгангерот некогаш хех
Луки, адаптација... Порано бев дете сега сум вол :)
Од каде тоа дека се со поминат рок?

На декларациите на пола облеки пишува 100% памук, а со упаљач се топат. На етикетата од облеката си пишува 100% polyester.

И од памук ли се? Не, не се од памук.
Сепак мислам дека социјалките се близу 100% памук, или на пример течност за акумулатор прилично сум сигурен дека е или х2о или х2со4, или пак никој не се посомневал. Ете на пример андол сите спокојном си пиеме, а олку галама околу вакцините сметам дека е нормално да те натера да разлгледаш што се случува ( тоа не значи автоматски дека треба да ги отфрлиш или дека си антиваксер)
п.с. Што ќе прајш тамо, сите кафани сте ги затвориле :D

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Филипче ја вакцинираше внуката Илина

https://faktor.mk/foto-filipche--ja-vakcinirashe-vnukata?utm_source=daily.mk&utm_medium=daily.mk

На внука му гарант од тие квалитетните вакцини и ставиле.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Една од можните варијанти е партиски војник да замешал прсти со етикетите. Нема да биде првпат...

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5345
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Филипче ја вакцинираше внуката Илина
https://faktor.mk/foto-filipche--ja-vakcinirashe-vnukata?utm_source=daily.mk&utm_medium=daily.mk

На внука му гарант од тие квалитетните вакцини и ставиле.

Во ова можеш да се обложиш.
Сериозно, нема начин да загубиш ваков облог. Како да ти дадат шанса да се обложиш дека некој курва не е е*ена.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
Но дури и да си во право (што не можеме навистина да знаеме), сепак еден исклучок не го менува правилото. А правилото е дека и во здравството како и секаде во оваа држава: СЕ Е КОРУМПИРАНО, и безбедни ацелуларни вакцини има само за тие со најдебели врски

;D. Е сеа според ова
Јас немам проблем со прифаќање на туѓ спротивен став кога истиот е аргументирано и докажано точен.

значи самиот признаваш дека продаваш муда за бубрези.

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
^^
Не знам што мислиш дека си направил погоре...  ;D

Филипче не средил за внука му да има од поквалитетните вакцини?
Сакаш да кажеш дека Министерот за Здравство нема дебели врски во Здравството?  :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Слушнав дека Глаксо специјално изработиле вакцина за внука му на Филипче.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
^^
Не знам што мислиш дека си направил погоре...  ;D

Филипче не средил за внука му да има од поквалитетните вакцини?
Сакаш да кажеш дека Министерот за Здравство нема дебели врски во Здравството?  :D
Се зацапа сега длабоко во сопствените лајна, нема искачање  :D. Но ми е многу мило што докажуваш и пред останати шти те читаат како си лупеташ глупости без никаков основ.

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Слушнав дека Глаксо специјално изработиле вакцина за внука му на Филипче.
Ај сега, имаат Глаксо разна роба. За разни купувачи, различни понуди. Има и подобро, има и поевтино.
Тоа го знае и Филипче, затоа годишно земаат 1500 (3х500) дози од целуларните вакцини... А за стадото, се знае - од најевтините. Може и со изминат рок, пошто како што политичариве добро разбираат (а Симо и рајата не се замараат да разберат) - за добри свињи нема лоши помии.  :-\

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Не не, оваа е поспецијална, само за „големото добро утро“. По нарачка се изработуе и само со врски кај ЦЕО на глаксо се дава.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Како за обид за хумор, мислам дека можеш ти повеќе од ова!   ;)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Таман сме, сатира е во прашање. ;)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Гајле му е за внука му, што не се вакцинира тој  :)
Зеле некое кутро дете демек внука му. Од кај знаеш дека му е внука... И така на така :D

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 4000
Дури и да мисли дека му е „фнука“, провериле со ДНК? Може и ќерка му не е негова (појма немам дали има :) ).