Хахаха да, да ама сега и родниниве се само од интерес

Фала на подршката, види, колку и да сакаш не можеш да не се нервираш, а у ствари работава не зависи од мене

Ја моето си го направив - проект и пари, ама другово ... Ако го оставам уште еден месец, нема да може да гради ради временските (не) прилики. Ако оставам нешто за на пролет - ќао ѓаци ! Капираш, ја вака едвај го терам да дојде, замисли уште и вика дека ја сум рекол дека не се брзам и дека затоа на пролет планирал да ја доврши !

Па добро бе, јебо луд збуњеног работава овде, ама фала Богу сеуште оди со убаво работава и не сакам да се мешам. Комплетно и ја препуштив работава на Наде, баш ради тоа што знам колкав ми е фитилот, дека сум добар како леб - само немој да ме искушуваш

, а истово му го реков и нему кога го потпишував Договорот. Нити пак сум слаб од правен аспект ... пола фамилија ми се адвокати, правници, не знам ...
Затоа се радувам што е разумен и сепак чесно и квалитетно си ја довршува работата, е сега со закаснување, ама нека биде, ОК, важно ми е до Декември да биде... Реално има време за све ако добро се организира, а знае и те како - докажал дека го бива кога сака. Сега ми ескивира со стазите бетонски до горе ... па немам ја крила преку калта да прелетам до објектот, а и замисли све лом ќе напраеш унутра ... На пролет ќе ги праел ... нема шанси - нека тампонира тогаш квалитетно и тоа како MecheTo што кажа
Покрупен тампон(3-4)па да се нагази,па после можиш поситен над него и нема кај да оди. Само гледај бел да биди,ако земиш од црвениот не чини,повеќе е со земја и ке го снема.
Не дај Боже некој да се повреди качувајќи се или симнувајќи надолу ...