Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3275965 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Знаеш дека после ова размислувам да се запишам на некое тепање митсу џитсу ова она баш за тие знаеш ли кој сум :)

Нормално дека сите се никој и ништо пошто не е можно цела држава дека е некој и нешто

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 983
Тие типови дур да налетат на некој вунест тип, тероризираат недужен народ. А и кога ќе изедат ќотек ја сигурно нема да бидам таму да гледам како ги тепаат и да се ситам. Такво време дојде ако сам нешто не си бараш (па макар и на сила) нема ништо да ти следува. Секогаш ќе останеш со прст во уста а некои други само ќе си го хранат егото уште повеќе. Па ќе седам дома ќе анализирам како сум требал да постапам, што сум требал да им кажам, ќе се јадам ќе се нервирам. Вака барем ќе се издуваш и дома мирен ко бајде ќе си бидеш. 99 случаи од 100 нема да дојде до тепачка, ама ако дојде ќе стиснеш заби ко маж :D
Зини да ти кажу.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Да ми отвара врата демек кој ќе пријавуваш ти знаеш ли кој сум. Сигурно и он ми запишал таблица за секој случај

Во секој случај можеше фино лепо да се извини таа грепка и кај непознат мајстор да ја однесам нема пари да ми земе. А не ни имав намера пари да му барам

Не можам да ги поднесам тие таквите ЗНАЕШ ЛИ КОЈ СУМ ЈАС типови, би ги стрелал на лице место да имам лиценце то килл. Праиш проверка, искача дека е никој и ништо, домашните негови не знаат дека постои како жив организам на платенава, а не па да бил некој и нешто, МОЌЕН нели. Копуци.

Ама ќе налетаат на некој џамбаз што е некој и нешто ама си ќути, забите од земја ќе си ги собираат тие знаеш ли кој сум јас типови. :)
Тачно. Не мора ни да е некој и нешто може да има некој теренец и 2 осигурачи прегорени. Таквите ними препушти им ги.... батали карате-марате.
Ти мене знајш кој ми е вујко? ( брат на мајка ми :P )

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Еден на еден во секое време. И да паднам, еден на еден е. Ама ако промаши...

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6293
Никако не е со оваа златна земја кај нас, еве јас од прва рака знам заради такви копиљаци јас завршив ни крив ни должен со тешки телесни, ај шо со одговараа батките на суд и му пресудија салам и јас го јадов курот оти пробав да се одбранам да не ме отепат дури бев при свест и еве сеа на година условно сум..
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Сaмo "ФaВе" кoлa тaму и немaш гaјле. Пa и уште тaбличките нa AL aкo ти зaвршувaaт, oхooo пaшa Зoти.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18028
Сaмo "ФaВе" кoлa тaму и немaш гaјле. Пa и уште тaбличките нa AL aкo ти зaвршувaaт, oхooo пaшa Зoти.

Искуство.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Тоа место таму, Шишево, Глумово, Сарај е оставено на НИКОЈ.
Нема полиција, нема ред, нема закон, секој прави што сака .. сите тие таму 2 грама мозок немаат и се спремни да гинат за буквално преречен збор, таква им е матрицата, уште живеат во времето на Скендер бег.
Не се заебавајте, не знам што уопште барате на Матка у тоа џунгла таму.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Марче паметно си постапил, и да си ги истепал двајцата ќе ти дошле уште 5 - 10 души. Ја така на битпазар се рчнав со двајца ги нокаутирав после ми се собра пола чаршија, пиштол у глава попив, среќа полицаец земјак налета. Беше тоа 93-та уште бев малолетен ..
Моментот со ударањето врата у кола е опасна појава, ги разбирам некој кога намерно фаќаат по две паркинг места, т.з ауди драјверс ..

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Не си можел ништо повеќе да направиш...правилно си постапил.
Ниедна од тие џукели  нема муда да се понаша така ако се најде во ситуција еден на еден...

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Ќе се испотепаат они со комшиите свои, ќе ги читаме во весници за некој месец.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Нема полиција, нема ред, нема закон, секој прави што сака .. сите тие таму 2 грама мозок немаат и се спремни да гинат за буквално преречен збор, таква им е матрицата, уште живеат во времето на Скендер бег.
Мнoгу пoгрешнa сликa имaш, немoрa дa знaчи декa aкo еднo зрнo вo oризoт е рaсипaнo, требa целиoт oриз дa гo фрлиш.
Пo твoе вaкa би му дoшлo:
Штo бaрaте у Припoр кaј тoa сељaците, сo девoјче oд тaму aкo те видaт сo вили ќе те бркaaт.
И дa не нaбрoјувaм слични ситуaции, дa не ме сфaти некoј пoгрешнo.
Секaде имaш луѓе и стoкa.
И јaс тaкa мислев зa селцaтa у Сaрaј, aмa се уверив декa грешaм.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Секаде ила луѓе и не луѓе, зависи кој преовледува..

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1729
Вакви морони ме вадат од такт.  >:(

Бев на матурска вечер и се паркирав пред влез на една куќа пред колата на сопственикот на таа куќа, и оставив доволно место за да не сметам. Пред мене беше паркирано едно поло и оставил простор помалку од пола метар, а овој дебилот е вака се залепил до мене а напред си оставил место од другата кола за да може да излезе, и го блокирал влезот на луѓето, а и мене ме блокирал. 
Чекав едно 20тина минути, и од матурска си одат некои луѓе, ги прашав дали ги познаваат луѓето, тој со полото го знаеле, му се јавија, дојде овој, му викам вака ли се паркира, ни а ни б си влезе во кола и да го нема. Ти чекај си ако немаш друга работа.   :-X

Воедно поздрав до клаберот од Гевгелија со бора, кој ме престигна на булеварот после мостот од десна страна а јас си возев уредно 40km/h бидејќи знам дека чекаат плави оркестар малку подоле.
И да, возев во лева лента дека има паркирано коли во десната лента и е блокирана.  :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Мнoгу пoгрешнa сликa имaш, немoрa дa знaчи декa aкo еднo зрнo вo oризoт е рaсипaнo, требa целиoт oриз дa гo фрлиш.
Пo твoе вaкa би му дoшлo:
Штo бaрaте у Припoр кaј тoa сељaците, сo девoјче oд тaму aкo те видaт сo вили ќе те бркaaт.
И дa не нaбрoјувaм слични ситуaции, дa не ме сфaти некoј пoгрешнo.
Секaде имaш луѓе и стoкa.
И јaс тaкa мислев зa селцaтa у Сaрaј, aмa се уверив декa грешaм.

Ја пре дијагнозата би ја барал у нивната професија, многу се уфилмани некој од СГС и слични, глумат полиција ...