Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2905086 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Никој, повторувам, никој, ама баш никој не ги апсолвира возачите.

Она што го потенцираме покрај идиотизмот на возачите, особено као тој на гифчето, едноставно мора пешаците да внимаваат, баш заради тоа што има такви морони зад волан. Да погледнеше лево-десно, како што треба, како што нè учеле од основно, сега ќе беше жива и здрава девојката.

Ете, тоа е. Џабе е некој крив, кога другиот е со сериозни повреди или пар метри под земја.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Денес на Матка баш кај шо е рампата на ЕВН стоејќи застанат до една стара астра типот претпоставувам намерно ми твори врата во мене и тоа јако ја плесна мојата задна врата.

Излегувам и 2ца Албанци од СГС обезбедување едниот ми вика нишо нема. Глеам убаво изгребано не дека боја ми извади ама лакот оштетен се глеа грепка, и сеа јас му викам чекај бе дечко ова е изгребено не е ништо. Немате појма како ми се пуштија од типот не не нервирај имаш среќа постиме бла бла. Ја викам ок си одам сеа ќе ве пријавам и си влагам у кола. У тој момент пак кој ќе пријавуваш бе ми отвара врата од кола, ја бев со женами и малце се сецнав незнам идиотите да не случајно и оружје имаат не ќе гинам за грепка на кола.
После тоа едниот демек олабави ај ај уживај нишо не е одиси. Мене ептен ме пука нервоза и у цела ситуација од позади еден таксист ми вади некоја значка шо не исперцепирав у нервозата од кај е ми вика ај тргни се од патот. Видов невидов влегов у кола и си отидов.

Не ми е толку гајле за колата него говедата не да речат извини ова она дај ќе средиме уше ми се пуштија тука. Со женами бев иначе мислам дека ќе останев и ќе им викнев полиција. Ми го усраа денот

Незнам дали има ефект некаде да ги пријавам СГС или МВР иако не беа со службена кола и шо би постигнал

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Затоа не се носи наполнет пиштол под седиште. Вака никому ништо, а во спротивно ќе утепаше барем еден и ќе се влечкаш по затвори после.

П.С. Попаметниот попушта.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Денес на Матка баш кај шо е рампата на ЕВН стоејќи застанат до една стара астра типот претпоставувам намерно ми твори врата во мене и тоа јако ја плесна мојата задна врата.

Излегувам и 2ца Албанци од СГС обезбедување едниот ми вика нишо нема. Глеам убаво изгребано не дека боја ми извади ама лакот оштетен се глеа грепка, и сеа јас му викам чекај бе дечко ова е изгребено не е ништо. Немате појма како ми се пуштија од типот не не нервирај имаш среќа постиме бла бла. Ја викам ок си одам сеа ќе ве пријавам и си влагам у кола. У тој момент пак кој ќе пријавуваш бе ми отвара врата од кола, ја бев со женами и малце се сецнав незнам идиотите да не случајно и оружје имаат не ќе гинам за грепка на кола.
После тоа едниот демек олабави ај ај уживај нишо не е одиси. Мене ептен ме пука нервоза и у цела ситуација од позади еден таксист ми вади некоја значка шо не исперцепирав у нервозата од кај е ми вика ај тргни се од патот. Видов невидов влегов у кола и си отидов.

Не ми е толку гајле за колата него говедата не да речат извини ова она дај ќе средиме уше ми се пуштија тука. Со женами бев иначе мислам дека ќе останев и ќе им викнев полиција. Ми го усраа денот

Незнам дали има ефект некаде да ги пријавам СГС или МВР иако не беа со службена кола и шо би постигнал

Запомни регистрација, за недела време најди ги, и навечер каменувај им ја колата, сокрши ги сите стакла и замини си. Сите среќни и задоволни. :)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
И јас сум ЗА предлогот на Спенсер. Само пази камера да не имаат во кола.

Ич да не се мислиш а посебно да не глумиш цивилизиран во неандерталско општество туку да одговориш соодветно.

Тоа што си си заминал со дете и жена е доволно цивилизирано за дадениот момент.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Тешко дека ќе ја најдам колата на некој од сарај или желино пошо ми викаше дој во желино ќе ја средиме атаблица имам џаст ин кејс

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Сo силa убaвинa не бивa.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Затоа не се носи наполнет пиштол под седиште. Вака никому ништо, а во спротивно ќе утепаше барем еден и ќе се влечкаш по затвори после.

П.С. Попаметниот попушта.
За конкретнава ситуација или општо тоа со пиштолот, не сватив од кај излезе марче да чувал пиштол.

@Спенсер никому не би му препорачал нити би го навел да се спушти на нивно ниво...
И друг сега да им ја каменува колата марче ќе на**е...
Тури му пепел, тие си ставиле грев на душа не ти.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Нека пројде време, вака ќе знаат дека е он. :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
Нека пројде време, вака ќе знаат дека е он. :)
Дмек после 5 години да појде Желино, да им ја искрши колата и да си замине?
Оооуупппссс, заборавив дека кастингод на експендаблес е од кар клуб. Да беше некој друг живи ќе закопаше :) ( некаде поназад беше расправано...)
Па ќе речам, тури им пепел, или Дени што рече попаметниот попуша...

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3929
Затоа и не идам на матка ради ваквите опиноци.. Марче не се замарај тури им пепелот џабе ке се нервираш купи си паста иполирај си ја и готово. Ах да сум на власт таа обаст околу матка плаче за нуклеарка да фати до сарај и желино...

Sent from my F5 using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
Вака испаѓа дека они се у право, ти си крив и те решиле со два три муабета. Од искуство ти велам, си требал одма у корен да ги сечеш. Директно со вулгарен пристап, пцовки и претења у смисла знаеш ли кој сум ја. Ќе те третирале тогаш различно, може и ќе ти плателе. Само крајно вулгарно со овој народ, барем мене во животот тоа ми помогнало неколку пати, дури и кога јас сум бил самиот крив.
Зини да ти кажу.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Абе нормално ни имам намера да барам некој ни ништо, ви викам поише ме изнервира односот од гребаницата.

Да ми отвара врата демек кој ќе пријавуваш ти знаеш ли кој сум. Сигурно и он ми запишал таблица за секој случај

Башка забораив, типот шо се курчеше седеше позади не беше негова колата тој другиот на крај почна да смирува ситуација џабе.

Во секој случај можеше фино лепо да се извини таа грепка и кај непознат мајстор да ја однесам нема пари да ми земе. А не ни имав намера пари да му барам

Вака испаѓа дека они се у право, ти си крив и те решиле со два три муабета. Од искуство ти велам, си требал одма у корен да ги сечеш. Директно со вулгарен пристап, пцовки и претења у смисла знаеш ли кој сум ја. Ќе те третирале тогаш различно, може и ќе ти плателе. Само крајно вулгарно со овој народ, барем мене во животот тоа ми помогнало неколку пати, дури и кога јас сум бил самиот крив.

Може ти можеш јас во случајов не можев.
Едно бев сам со жена.
 Друго аако недај боже биднеше нешо сигурно јас ќе го извлечев подебелиот крај па ќе се влечев по болници. Доволно е нос или вилица да ти пукнат.
Трето да се запнам стварно има кај да барам и да пуста. И да им биде многу криво ама едноставно неможам да се замарам со небитни работи во животов

Отсутен Bicikle

• Легенда
И да имаш кај да пустиш, секој си го гледа интересот. Такво време...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Да ми отвара врата демек кој ќе пријавуваш ти знаеш ли кој сум. Сигурно и он ми запишал таблица за секој случај

Во секој случај можеше фино лепо да се извини таа грепка и кај непознат мајстор да ја однесам нема пари да ми земе. А не ни имав намера пари да му барам

Не можам да ги поднесам тие таквите ЗНАЕШ ЛИ КОЈ СУМ ЈАС типови, би ги стрелал на лице место да имам лиценце то килл. Праиш проверка, искача дека е никој и ништо, домашните негови не знаат дека постои како жив организам на платенава, а не па да бил некој и нешто, МОЌЕН нели. Копуци.

Ама ќе налетаат на некој џамбаз што е некој и нешто ама си ќути, забите од земја ќе си ги собираат тие знаеш ли кој сум јас типови. :)