Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3298433 пати)

Отсутен Lazarus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 536
  • drive it like you stole it!
и ни еден пешак да не помине! :)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
I jas da se nadovrzam so avtobusive... Koga ke mi izleze avtobus vo leva lenta jas togas odam vo desnataa... Toj ima posle problem da se vrati vo desnata na avtobuska, i ocekuva deka deka jas treba da go cekam ama NJemat... :)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Вчера ме изнервира „зелениот“ бран на партизанска. По реактивирањето на семафорите од „жолто трепкачко“ имаат перверзно лош алгоритам за синхронизација. Може да ги начекаш сите пешачки семафори на црвено кое трае повеќе од 2 минути.  Е тоа ми се деси. Агонија!

Lele ako doznae Koceee ....

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
ПА за другар му Вељановски ги гасат, него нека го кара.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
никој со ванскопски таблици не вози 80 низ скопје,туку вози 30 и го бара сити мол

Молам, Дени, Едон и Фиц да го демантираат господинов... :)

Добро сега ти си огромен исклучок пошто Голфот во лер ти оди 30 ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Симо, нема секое сабајле убавина... Ќе поминеш неколку пати на жолт бран со 130 од крај до крај ама еднаш ќе го јадеш.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Симо, нема секое сабајле убавина... Ќе поминеш неколку пати на жолт бран со 130 од крај до крај ама еднаш ќе го јадеш.
Aко се влечкаш со 130, може и да го јадеш.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон

Тој подобар сум од тебе го имаат сите скопјани кога ќе видат некој со регистрација од друг град. Ако возиш 80 ќе вози 100 само да те помине на булевар ако ти одиш 100 тој ќе вози 120 и се така. Во штип е доста подобро и нема некоја напнатост освен со таксистите. инаку другите не се толку напнати и можам да кажам дека има доста солидно ниво на толеранција во сообраќајот овде.

Оф мори мајко, епа да застанам и мапа да ти дадам како да се снајдеш низ градов ако не. Луѓето од Скопје во секунди си го мерат времето а во Штип сакал нејќел за 3 мин е сегде пешки а не па со кола и сакаш во Ск да ти се поолабавени луѓето каде со логиката???

Од што толку во секунди се мери времето по цел ден се млати празна слама на форум :D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Aко се влечкаш со 130, може и да го јадеш.

Да ти кажам право не си далеку од вистината, јас стално темпирам Трајко во ретровизор да го гледам и маааалце да им се оддалечувам.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Или ќе го снајде иста судбина како Z4-ката што седеше паркирана во Карпош 2 на триаголникот.

што било тоа, за нас неупатените?

;D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Dobro e sto eve veke nekoe vreme ne se nervirame u soobrakajoot, ili trgnavme malce peski na ubavovo vreme? :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
како се стоплува, дефакто се намалува бројот на АВТОМОБИЛИ во сообраќајот.. кој пешки, кој на точак а некој и на мотор...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Практично.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Nije nego prolece popravlja raspolozenje pa one sto si do juce psovao sada propustas a oni sa kojima si se do juce tukao, sada samo blago opsunes !

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7665
  • French diamond
Денес ме изнервираја глупи продавачи, кои го бараат делот по каталог и на компјутер, за на крајот пак да не биди ист како тој што треба  >:(