Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вчера ме изнервира „зелениот“ бран на партизанска. По реактивирањето на семафорите од „жолто трепкачко“ имаат перверзно лош алгоритам за синхронизација. Може да ги начекаш сите пешачки семафори на црвено кое трае повеќе од 2 минути. Е тоа ми се деси. Агонија!
Цитат: Smichka на 16 Април 2013, 18:26:13 pmникој со ванскопски таблици не вози 80 низ скопје,туку вози 30 и го бара сити молМолам, Дени, Едон и Фиц да го демантираат господинов...
никој со ванскопски таблици не вози 80 низ скопје,туку вози 30 и го бара сити мол
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Симо, нема секое сабајле убавина... Ќе поминеш неколку пати на жолт бран со 130 од крај до крај ама еднаш ќе го јадеш.
Цитат: kimi makedonski на 16 Април 2013, 18:24:27 pmТој подобар сум од тебе го имаат сите скопјани кога ќе видат некој со регистрација од друг град. Ако возиш 80 ќе вози 100 само да те помине на булевар ако ти одиш 100 тој ќе вози 120 и се така. Во штип е доста подобро и нема некоја напнатост освен со таксистите. инаку другите не се толку напнати и можам да кажам дека има доста солидно ниво на толеранција во сообраќајот овде.Оф мори мајко, епа да застанам и мапа да ти дадам како да се снајдеш низ градов ако не. Луѓето од Скопје во секунди си го мерат времето а во Штип сакал нејќел за 3 мин е сегде пешки а не па со кола и сакаш во Ск да ти се поолабавени луѓето каде со логиката???
Тој подобар сум од тебе го имаат сите скопјани кога ќе видат некој со регистрација од друг град. Ако возиш 80 ќе вози 100 само да те помине на булевар ако ти одиш 100 тој ќе вози 120 и се така. Во штип е доста подобро и нема некоја напнатост освен со таксистите. инаку другите не се толку напнати и можам да кажам дека има доста солидно ниво на толеранција во сообраќајот овде.
Цитат: Tome-Colt на 17 Април 2013, 00:06:20 amСимо, нема секое сабајле убавина... Ќе поминеш неколку пати на жолт бран со 130 од крај до крај ама еднаш ќе го јадеш.Aко се влечкаш со 130, може и да го јадеш.
Цитат: Fic_CC на 15 Април 2013, 16:43:50 pmИли ќе го снајде иста судбина како Z4-ката што седеше паркирана во Карпош 2 на триаголникот.што било тоа, за нас неупатените?
Или ќе го снајде иста судбина како Z4-ката што седеше паркирана во Карпош 2 на триаголникот.