Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3577777 пати)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
денес никој не ме изнервира... Ама јас изнервирав многу... :D
На огранучување 40 каде што сите возат над 80.... Јас си цепав 30 :D
една лента, во трета... и лагано, некако ми дојде интересно.... па стално гледав будали како блендираат, свират и пробуваат да ме поминат кога ке наидат коли од спротива...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Uste edna opasnost registirav denes vo soobrakajot, porasnat brojt na zeni sto vozat djipoi...
Zena izleguva od parking so Djiip :)) zapnala da udi u rikverc, go guska suvozackoto sediste, se vrti nazad gleda preku zadnoto staklo :))) i trgnuva ama ne gi gleda kolite levo i desno... nc ne smee da prodolzi, zastanuva dago analizira problemot, ama softverot ne i e adekvaten...
Kolite poniski od DJjipot nejziinnn, sistem error :)) cel soobrakaj sjeba pred stadionot v parkk :))
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Па таа опасност постои уште многу одамна, не е нова ствар... Жена + кола, многу лоша комбинација. А жена + џип, хаос, ужас, неопишлив страв, смрт.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Spored mojte viduvanja sega e zgolemen % na zeni +DJip , a so toa i opasnosta :)

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
А да не заборавиме дека има доста „мужи“ со џип кои поима си немаат од возачка култура и општо вожња. Баш пред некој месец еден типац со X5 или X6 возеше по пешачката патека на Партизанска, кај Симпо... Абе хаос, ќе го убиев човекот, ме натера да си го тргнам точакот што ми беше паркиран до клупата на која што седев. И после отиде некои 50 метри по неа, и се враќаше во рикверц. А тој со темни цвикери, ем и на телефон збори. А до него имаше една женска, само во телефон буљаше. И двајцата кленови ипол.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Tije se standardni seLJanduri, uste zenite-DJiiipovi koga ke gi dodademe statistikata mi velideka rizikot e visok koga e DJiiip u blizina :)
Edit : Imam razbiranje zbog zaradi toa sto frlile pari da se raeri so DJiip ama neznaat kako dase dokazat/pokazat , i nim ne im e lesnoo ;)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
Баш од тие причини нема да смее да се вози „џип“ во град за извесно време.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
На тие што им е страв некој голем да не ги закачи..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
Па нема друго, патиштата станаа место за мерење... Патетично.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Ова е практична работа, ако некој пред тебе те труе со некој скапан дизелаш.
После му се доближиш странично со издув како на сл.2 и ќе го прашаш дали пуши...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34540
  • Таков е животот... јебига
Какви ретарди..

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6220
  • 69
Само Адолф за овакви!
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
оваква вест ми е исто како да ти кажам дека перо земал копач со позлатен врв кој служи за.... и ти сега нагаѓај понатака...

се десила сообраќајка... учесници тие и тие, а се десила така што... чик погоди кој кого удрил....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
eeh pa toa ostana od novinarstvoto :D