Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3298086 пати)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Воопшто не се брзаше. Возеше како баба. Зборуваше на телефон и немаше поима што се случува окулу тебе :)
Следен пат по уста и по десна рака ќе те тепам... со хебла за гуми, или нунчаки.

Епа тоа било вториот пат, тогаш икономик драјв терав за да порамнам потрошувачка од претходно ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Значи возиш и има:
1. Рецка од копано.
2. Рецка од копано.
3. Коцка од копано.
4. ЛЕЖЕЧИ ЏАНДАР.
5. Фалат две огромни парчиња асфалт.

-Лежечиот е ако случајно многу си залетан, па да намалиш пред огромните дупки - за да не си ја оштетиш колата.

Ubavo objasneto.
Skoro sekade e ova.

E sega zamisli ja istata voznja vo niska kola , 45 profil na gumi  i ne smeneta prednica i amortizeri od 95 ta...plus nezastrafen MP3 player..i kolicka za bebe u gepek.
« Последно менување: 15 Април 2013, 13:17:45 pm Stratro »

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Na ulicava sto pozadi golemiot vero sto mu doaga nesto nakaj ferijalno se priklucuvame odkaj zeleznicka. Eden so tiko pred mene mu se prikluci na Cajkan so nova Yeti ...
Lelee Cajkanot sega so nova Yetii ufuran ko se naljuti pa pocna da mu sFiri pa ggrrrp grrpptoo :D...
Zastana do nego pa se objasnuvaa sreka toj postar covek i pametno mu objasni na Cajkanot. Pri bidejci naLJuteno si zamina cajkanot, kejfot mi go naprai... i jas zastanav mu cestitav na stariot; dobro mu napraj rekov taka im treba na ovie seljacista so dva grama mozok i tri meseca veceren kurs seee... :D
« Последно менување: 15 Април 2013, 14:29:00 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Па коњу еден коњосан......

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Фаланга на сликава не изгледа страшно, ќе си помислат луѓево дека само малце понапред требало да се паркира :)

Реалната ситуација е сосема поинаква.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Малоумниот идиот кој вози Audi R8 со 200km/h по скопските улици. За малоумниот не постојат семафори, пешачки и други сообраќајни елементи, ниту пак живеат луѓе кои може да ги изгази.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Спенсер

• Легенда
Малоумниот може и да биде прекршен од ќотек, само да налета на некој што не треба ;D :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Мислиш да налета на некој што треба....

Отсутен Спенсер

• Легенда
Тоа де тоа.../

Отсутен Anton

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 825
малоумниот тој во скоро време нема да биде прекршен од било кој мене како што ми изгледа ;D
Jay Leno: Racecar driving is like sex. All men think they are good at it but...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
малоумниот тој во скоро време нема да биде прекршен од било кој мене како што ми изгледа ;D
Не речи два пати.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Ja bi mu ostail livce so predupreduvanje na brisac so sodrzina :

" Пази, возам 200 низ Скопје, не гледам семафори и не пазам на пешаци!

Ili vozi ko covek ili sleden pat  ke go citas ova od hauba
."

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Или ќе го снајде иста судбина како Z4-ката што седеше паркирана во Карпош 2 на триаголникот.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Или ќе го снајде иста судбина како Z4-ката што седеше паркирана во Карпош 2 на триаголникот.
Гледаш како фино си знаеш...

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

што било тоа, за нас неупатените?