Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Некој да не знае, дали при транспорт на пратка од САД кон Европа (ЕУ), се менува тракинг бројот?
Успут, дали некој пазарел од КупиОдДома и какво искуство имал?
Матична плоча за лаптопот. Купена е веќе, па ме интересираше за тракинг бројот да не има некоја промена. Не ми беше логично да има, ама ај да си прашам
Цитат: velestrumf на 03 Февруари 2015, 22:52:18 pmУспут, дали некој пазарел од КупиОдДома и какво искуство имал?Робата е кинезарија, само пристојно запакувана. Кажи ми што те интересира конкретно, може и во ПП ќе ти објаснам поубаво.
Цитат: velestrumf на 03 Февруари 2015, 22:59:49 pmМатична плоча за лаптопот. Купена е веќе, па ме интересираше за тракинг бројот да не има некоја промена. Не ми беше логично да има, ама ај да си прашам Глобализирани се компаниите, логистика имаат во секоја точка на светот. Евентуално, може во Европа (зависи фирмата која ќе ја процесира пратката) да му дозакачат интерен број, ама со оригиналниот ќе може да се надгледува без проблем.