Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Во Auto Uno има DS7 Crossback со 1.5 HDI (130KS)Што мислите за колата ?Јас бев да ја видам денес, ептен ми фати око, и просто не можев да си поверувам колку е мал багажникот.Очекував да е помал од Мондео-то, ама не до толку.За толку габаритна кола, багажникот е смешно мал. Ми се виде исто голем како на Стило-то.Мислам дека ке треба туле да купувам за на одмор да отидам.
Купување редок модел за дејли драјвер не е многу паметен избор. Долга е листата зошто.
Цитат: draganamon на 09 Февруари 2026, 19:32:35 pmВо Auto Uno има DS7 Crossback со 1.5 HDI (130KS)Што мислите за колата ?Јас бев да ја видам денес, ептен ми фати око, и просто не можев да си поверувам колку е мал багажникот.Очекував да е помал од Мондео-то, ама не до толку.За толку габаритна кола, багажникот е смешно мал. Ми се виде исто голем како на Стило-то.Мислам дека ке треба туле да купувам за на одмор да отидам.Купување таков мотор единствено со писмена гаранција или доказ дека е заменето ланчето со 8мм ланче. За сите останати маани на моторот - ќе си се потпреш на к'сметот.
Претпоставувам дека е кинез. Се закачуваш на кинеска кола? Ако е под 10.000 евра океј, земи ја. Ако е над тоа, не ја ни гледај.Јас немам доверба во тие коли. Оди си на сигурно, да немаш главоболка
Najmal problem e toa. Sam ke go smeni lanceto ako treba
Цитат: MarceCvarce на 10 Февруари 2026, 05:59:20 amNajmal problem e toa. Sam ke go smeni lanceto ako trebaНајмал проблем ама голем трошок кој треба да е рефлектиран во куповната цена, а не да платиш кола како за исправна и да имаш почетен трошок од 1000+ евра.
Цитат: Jimny на 10 Февруари 2026, 09:10:50 amПретпоставувам дека е кинез. Се закачуваш на кинеска кола? Ако е под 10.000 евра океј, земи ја. Ако е над тоа, не ја ни гледај.Јас немам доверба во тие коли. Оди си на сигурно, да немаш главоболкаDS e Citroen...