Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пробував некој држач за телефон за стакло, па еве нека стои и тука: https://youtube.com/shorts/RGLN_2nJXHg?si=E16MdZ8dLdIdSj-TНе е ова ни 1/4 од колата ама не ни има услови накај Водно за повеќе
М Кар изненадија, стигнаа побрзо од очекуваното:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Бојата во живо е феноменална, убава нежна златна и прелева нијанси во зависност од светлина. Ги оставив во Премиум Моторс на керамичка заштита додека завршам јас работа со нарачка на гуми во Мотоцентар.Цена: 2 одмори на Миконос
М Кар изненадија, стигнаа побрзо од очекуваното:Бојата во живо е феноменална, убава нежна златна и прелева нијанси во зависност од светлина. Ги оставив во Премиум Моторс на керамичка заштита додека завршам јас работа со нарачка на гуми во Мотоцентар.Цена: 2 одмори на Миконос
Цитат: andrejnaumovski на 18 Февруари 2025, 15:33:24 pmМ Кар изненадија, стигнаа побрзо од очекуваното:Бојата во живо е феноменална, убава нежна златна и прелева нијанси во зависност од светлина. Ги оставив во Премиум Моторс на керамичка заштита додека завршам јас работа со нарачка на гуми во Мотоцентар.Цена: 2 одмори на Миконос Си требал од кај Африм од топаанско да ги порачаш. М-Кар како овластени те одцепиле со цена. 60-70% маржа ти имаат ставено. Кај Африм ке си поминел со викенд во Охрид, а не 2 одмора на Миконос.
Цитат: andrejnaumovski на 18 Февруари 2025, 15:33:24 pmМ Кар изненадија, стигнаа побрзо од очекуваното:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Бојата во живо е феноменална, убава нежна златна и прелева нијанси во зависност од светлина. Ги оставив во Премиум Моторс на керамичка заштита додека завршам јас работа со нарачка на гуми во Мотоцентар.Цена: 2 одмори на Миконос Mногу добар бандаж и боја. Добро што стигнале порано, мојата Алфа уште ја нема
Цитат: Simo - Carrier159 на 23 Јануари 2025, 20:19:48 pmДај отпакувај го, не нé мачи веќе! Не е ништо посебно Нови метални charge pipes - фабричките пластични имале тенденција да се откачуваат од страна на турбото при повисок буст - не пукале како на 335ката со N55 мотор ама сепак е бааѓи недостапно местото, мора да се вади цел усис. Па кога веќе ќе мора да ги извадат, нека се сменат.Наводно треба и да подобрат airflow, а со тоа и throttle response бидејќи го немаат стеснувањето што го има на фабричките. Не верувам дека многу ќе сменат сами од себе, ама ќе видиме.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Дај отпакувај го, не нé мачи веќе!
Цитат: andrejnaumovski на 24 Јануари 2025, 11:40:32 amЦитат: Simo - Carrier159 на 23 Јануари 2025, 20:19:48 pmДај отпакувај го, не нé мачи веќе! Не е ништо посебно Нови метални charge pipes - фабричките пластични имале тенденција да се откачуваат од страна на турбото при повисок буст - не пукале како на 335ката со N55 мотор ама сепак е бааѓи недостапно местото, мора да се вади цел усис. Па кога веќе ќе мора да ги извадат, нека се сменат.Наводно треба и да подобрат airflow, а со тоа и throttle response бидејќи го немаат стеснувањето што го има на фабричките. Не верувам дека многу ќе сменат сами од себе, ама ќе видиме.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Site fabricki charge pipes se ili plasticni ili gumini, OEM pricina radi vibracii i fleksibilnost.Site zamenski se ili metal ili nekoj cvrst compound.Nemam dovolno istrazeno sto e fintata, dali e navistina potrebna fleksibilnost na ovie spojki ili samo izgovor za da ne ugradat pokvalitetni fabricki.Ma mislam sum i kaj mene da smenam razni usisni cevki, pa sum na razmisluvanje.
Цитат: andrejnaumovski на 18 Февруари 2025, 15:33:24 pmМ Кар изненадија, стигнаа побрзо од очекуваното:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Бојата во живо е феноменална, убава нежна златна и прелева нијанси во зависност од светлина. Ги оставив во Премиум Моторс на керамичка заштита додека завршам јас работа со нарачка на гуми во Мотоцентар.Цена: 2 одмори на Миконос So zdravje da se trkalaat.Deluvaat mnogu nezno i delikatno za da se trklaaat po asfalt.Ova e za vo vitrina Kakvi plocki planiras, ova tesko ke trpi prav od klasicna ili performance plocka.