Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Изнакупија луѓе тагови од телеком и а1, тоа ме радува, ама не ме радува што излагаат не информирани од таму. До вас што купивте тагови од операторите, никој не ви објасни дека тагот треба да се внесе во систем? Оваа недела имаше еден куп луѓе што дојдоа со неактивни тагови. Sent from my Xiaomi 15t using Tapatalk
Во Хрватска, малтене на 1м од рампа ги отвара, за да не му титнеш на тој пред тебе кој нема таг. Скоро па се застанува.
Не, во Сити мол го земав, само го прашав дали има објава некаква како да се сетира, ми рече не знам, барај си на страната.
Цитат: Zile на 08 Мај 2026, 17:21:32 pmИзнакупија луѓе тагови од телеком и а1, тоа ме радува, ама не ме радува што излагаат не информирани од таму. До вас што купивте тагови од операторите, никој не ви објасни дека тагот треба да се внесе во систем? Оваа недела имаше еден куп луѓе што дојдоа со неактивни тагови. Sent from my Xiaomi 15t using TapatalkНе е до операторите, до луѓето е.И за двата оператора има сајт со детални објаснувaња, ама кој да чита.Полесно е да се направи re-share на ,,наградни игри" на Фејсбук.