Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 65
Гласањето е затворено: 04 Април 2023, 00:37:03 am
Први импресии од Тусонот. Space Shuttle у пи*ду матер. Како однадвор, така внатре. Таблата е п*рно. Како се мењаат модовите и како тоа изгледа страшно нешто. Квалитетот внатре на рамниште со Ауди, no kidding. Кожи на шалтаблата, кожа на вратите, се фино и меко внатре. Од надвор, знам дека поларизира дизајнот ама за мене е чиста 10ка. Набилдан, како концепт изгледа, мајке ми…Знаев дека е добар, ама испадна дека е феноменален. Кога би земал јас, нема размислување. Дури и фактот што е 1.6 не ми е битен од кога го видов.
Цитат: Tony на 10 Март 2023, 20:27:12 pmПрви импресии од Тусонот. Space Shuttle у пи*ду матер. Како однадвор, така внатре. Таблата е п*рно. Како се мењаат модовите и како тоа изгледа страшно нешто. Квалитетот внатре на рамниште со Ауди, no kidding. Кожи на шалтаблата, кожа на вратите, се фино и меко внатре. Од надвор, знам дека поларизира дизајнот ама за мене е чиста 10ка. Набилдан, како концепт изгледа, мајке ми…Знаев дека е добар, ама испадна дека е феноменален. Кога би земал јас, нема размислување. Дури и фактот што е 1.6 не ми е битен од кога го видов.Рецепт за одлична продажба, налупај екрани во колата и некои сликички да се вртат, инстант бест селлер
Цитат: Tischläufer на 10 Март 2023, 20:55:20 pmСпортажот изгледа на некој експеримент и натпревар за најгрдо створење на геометријата. Сузукито е Даеву од пред 25 години, на ништо не личи а склопено е како во Чегране да го склапале.ТуКсонот ги гази другиве двајца во секоја метрика, изненаден сум што се развила дискусија.... патем на некого му се свиѓал, спортажот, затоа не не бива ни како нација ни како човештво.Zamisli uste 1.0 turbo so 3 cilindri. Bombona neli?Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Спортажот изгледа на некој експеримент и натпревар за најгрдо створење на геометријата. Сузукито е Даеву од пред 25 години, на ништо не личи а склопено е како во Чегране да го склапале.ТуКсонот ги гази другиве двајца во секоја метрика, изненаден сум што се развила дискусија.... патем на некого му се свиѓал, спортажот, затоа не не бива ни како нација ни како човештво.
@JDM4LIFE Другар купи кола? Јас имам слична дилема како твојата, па ако си зел да кажеш што зема и која цена ја дадоа. Поздрав
ќе се надоврзам на темава, сакаме да купиме ново возило од оваа категорија. стварно нема ништо по салони или така ми кажуваат?
Цитат: Hardboy на 09 Јули 2023, 17:42:28 pmќе се надоврзам на темава, сакаме да купиме ново возило од оваа категорија. стварно нема ништо по салони или така ми кажуваат?Треба да се јавиш и ќе ти кажат. И да нема, постојано им стигаат работи. Но, дали тебе ти одговара нешто од тоа што стига е муабетот.