Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 65
Гласањето е затворено: 04 Април 2023, 00:37:03 am
Nego "pottiknat" od temava li neznam ama denes niz skopje mi padnaa vo oci edno 5-6 Karoka vozenje vo eden pravec.Zaprepastuvacki golem broj za taka neatraktivna glomazna kutija na 4 trkala.Koj go vozi neka ne se luti previse, samo sum iskren kako jas go dozivuvam.
Спортажот изгледа на некој експеримент и натпревар за најгрдо створење на геометријата. Сузукито е Даеву од пред 25 години, на ништо не личи а склопено е како во Чегране да го склапале.ТуКсонот ги гази другиве двајца во секоја метрика, изненаден сум што се развила дискусија.... патем на некого му се свиѓал, спортажот, затоа не не бива ни како нација ни како човештво.
Не, 116 кс со мешалка ама добра опрема
Први импресии од Тусонот. Space Shuttle у пи*ду матер. Како однадвор, така внатре. Таблата е п*рно. Како се мењаат модовите и како тоа изгледа страшно нешто. Квалитетот внатре на рамниште со Ауди, no kidding. Кожи на шалтаблата, кожа на вратите, се фино и меко внатре. Од надвор, знам дека поларизира дизајнот ама за мене е чиста 10ка. Набилдан, како концепт изгледа, мајке ми…Знаев дека е добар, ама испадна дека е феноменален. Кога би земал јас, нема размислување. Дури и фактот што е 1.6 не ми е битен од кога го видов.
Цитат: Tony на 10 Март 2023, 20:27:12 pmПрви импресии од Тусонот. Space Shuttle у пи*ду матер. Како однадвор, така внатре. Таблата е п*рно. Како се мењаат модовите и како тоа изгледа страшно нешто. Квалитетот внатре на рамниште со Ауди, no kidding. Кожи на шалтаблата, кожа на вратите, се фино и меко внатре. Од надвор, знам дека поларизира дизајнот ама за мене е чиста 10ка. Набилдан, како концепт изгледа, мајке ми…Знаев дека е добар, ама испадна дека е феноменален. Кога би земал јас, нема размислување. Дури и фактот што е 1.6 не ми е битен од кога го видов.На рамниште со кое Ауди?ОТ: автоматици гледаш?
Ама изгледа дека Хјундаи и Ауди и екрани зимаат од исто место.