Автор Тема: Vozzi Помош на пат! - Пропадна и не работи веќе апликацијата  (Прочитано 24381 пати)

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6150
  • Шо да пишам тука?🤔

Отсутен kokos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 207
Одг: Vozzi Помош на пат!
« Одговори #211 на: 19 Март 2024, 19:46:57 pm »
фала, не изгледа лошо  :)

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30064
    • CARclub.mk
« Одговори #212 на: 19 Март 2024, 21:08:56 pm »
Имаме цела тема за Oryx, а и се регистрираа на форумов.

https://forum.carclub.mk/index.php/topic,26608.0.html

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #213 на: 19 Март 2024, 21:22:19 pm »
Oryx е најисплатлив. За цената мислам дека се добива најмногу. 1800 денари (ако добро памтам) за Европа добиваш шлеп до 30.000 денари, така што ако 1 километар е фактуриран по 1 евро, тогаш би покрило до скоро 500км шлеп. АМСМ Европа покрива до 400€ шлеп во Европа, а цената е дупло повисока.
Камионите возат по 1евро/км +/- ,а шлеп службите низ Европа бричат на суво.
Како ќе им текни,можи и за 2км,3500е да ти наплати.(барем за камион,за кола не е до толку,ама сепак се изгор)...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3034
  • Слобода или смрт
« Одговори #214 на: 19 Март 2024, 23:23:20 pm »
@kimi makedonski

Прво, се случува да се погоди со фабричка мана, но тоа не значи дека е сериска маната.
И мене ми се падна i10 со фабричка мана и тоа речиси 3 години ме јебеше, и да не го најдоа дефектот се спремав да го шитнам пред да почне да ме кошта, па макар бил во загуба.
Второ
2005-15 години = 1990
Баш во тоа време, нешто пред (да речеме 1989), а богами и потоа (падна интерес 91,92...) немаше никакво чекање. Лагерот беше прилично голем, единствено се чекаше Флорида.
Така да нешто си побркал.

Стоеденот е купен 79та година и татко ми го возел до 90та година кога го купил кадетот. Потоа другиот газда го возеше 101 до 2005та

Отсутен HoLfElDeR

• Почетник
  • *
  • Пораки: 36
« Одговори #215 на: 20 Март 2024, 10:27:32 am »
Aplikacija i servis za pomoć na putu koju Srbi masovno koriste PRESTAJE SA RADOM

https://www.blic.rs/biznis/aplikacija-vozzi-pomoc-na-putu-koju-srbi-masovno-koriste-prestaje-sa-radom/jyrjxgb

U poslednjih nekoliko dana, na društvenim mrežama su se pojavile žalbe na rad aplikacije, da bi se danas tokom dana pojavilo i saopštenje na samom sajtu aplikacije u kojem se navodi da Vozzi aplikacija za pomoć na putu prestaje sa radom. Ovu aplikaciju najčešće koriste naši državljani koji letuju u Grčkoj.

Oglasili se iz kompanije na sajtu
"Poštovani korisnici i saradnici,

Ovim putem vas obaveštavamo da VOZZi aplikacija, prodaja paketa i pružanje usluga pomoći na putu prestaje sa radom i biva suspendovana.

Nakon vrlo mučne borbe za opstanak na domaćem tržištu, tim Kompanije zajedno sa njenim osnivačem, morao je da donese ovu, za nas vrlo bolnu odluku. Na žalost, mi nismo više u stanju da se borimo protiv zloupotreba koje su prisutne u ovom poslu i sa činjenicom da naš region jednostavno nije spreman za digitalizaciju i transparentno poslovanje. Nadamo se da nam svima dolaze neka bolja i srećnija vremena."

Изглед толку од нив

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #216 на: 20 Март 2024, 10:30:14 am »
Замолувам да се смени насловот во Vozzi Помош на пат! - Пропадна и не работи веќе апликацијата

За да може да се дискутира во таа насока.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Речено, сторено.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Кој се возел, се возел, останатите извозени ;D

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
Јас пак сакав да уплатам на почеток на март, добро е што почекав.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6991
  • Бенве сие бенве
Нека стои темата, да биде лекција за секој еден што сака да “си фати работа” со балканци и северџани.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен FrozeN666

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 72
« Одговори #221 на: 21 Март 2024, 15:46:16 pm »
Aplikacija i servis za pomoć na putu koju Srbi masovno koriste PRESTAJE SA RADOM

https://www.blic.rs/biznis/aplikacija-vozzi-pomoc-na-putu-koju-srbi-masovno-koriste-prestaje-sa-radom/jyrjxgb

U poslednjih nekoliko dana, na društvenim mrežama su se pojavile žalbe na rad aplikacije, da bi se danas tokom dana pojavilo i saopštenje na samom sajtu aplikacije u kojem se navodi da Vozzi aplikacija za pomoć na putu prestaje sa radom. Ovu aplikaciju najčešće koriste naši državljani koji letuju u Grčkoj.

Oglasili se iz kompanije na sajtu
"Poštovani korisnici i saradnici,

Ovim putem vas obaveštavamo da VOZZi aplikacija, prodaja paketa i pružanje usluga pomoći na putu prestaje sa radom i biva suspendovana.

Nakon vrlo mučne borbe za opstanak na domaćem tržištu, tim Kompanije zajedno sa njenim osnivačem, morao je da donese ovu, za nas vrlo bolnu odluku. Na žalost, mi nismo više u stanju da se borimo protiv zloupotreba koje su prisutne u ovom poslu i sa činjenicom da naš region jednostavno nije spreman za digitalizaciju i transparentno poslovanje. Nadamo se da nam svima dolaze neka bolja i srećnija vremena."

Изглед толку од нив

И сега кој ке ги врати парите на луѓето што платија чланарина?
И ова србиве исти кур ко нас се.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Никој, нормално. Не се ни очекува да ги вратат парите.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Гледајте позитивно на работите, 105MB ќе се ослободат од меморија.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
Добро ме потсети, мене така ми стои.