Јас земав Vozzi EU1 пакет во јули, 2500 денари за една година. Среќа не ми требаше за Крф хах
Не е врзано за полиса, а можеш да користиш и ако си со туѓа кола/друштво. Работат на принцип на подизведувачи т.е тие си наоѓаат сервиси/шлеп возила и они земаат процент од Vozzi, со корисниците немаат ништо.
Баш неќна прочитав искуство (редовен член од тој српскиот форум за патувања) со Срби кои заглавиле кај Бујановац. Им стигнало BMW X5 за 20-тина минути (некој приватњак со приколка за шлепање), ги шлепал до сервис по нивна желба во Белград и чао - чао.
Pozdrav svima!
ove godine smo instalirali aplikaciju VOZZI. Prvi put sam čula za to, ali ok. Platiš 3700 din i to pokriva teritoriju Grčke, izmeđuostalog....
U povratku sa mora pokvari nam se auto. Skrenemo u Bujanovac. Suprug ih kontaktira, pozove se na aplikaciju. Kažu nam da sačekamo malo, da će brzo rešiti problem....Za 5 min (bukvalno!), javlja se lik i kaže da stiže za pola sata! Mi čekamo... Dolazi džip BMW X5, sa prikačenom prikolicom za šlep vozila. Suprug utovari auto, posedamo u kola i pravac Beograd!!!! Istovario nas je ispred servisa našeg automehaničara. Pozdravili smo se i Ćao! Ni naplatnu rampu nismo bili u obavezi da platimo!!!!
Svakome kome pričamo ne može da veruje! Ni mi nismo verovali! Od Bujanovca do Beograda! Ništa nismo dodatno platili!!! Da nam je stao u Pefkohoriju, Solunu isto tako bi nas prevezli do Beograda! Možda uz presedanje, ali svakako bez dodatnih troškova!!
Preporučujem, svima!!! Ne bacajte pare na osiguravajuća društva! DDOR Novi Sad nam je tražio dodatnih 350 evra za isti ovaj šlep!! I AMSS isto tako
Јас имам баг во апликацијата, иако од техничка поддршка рекоа ќе средат. Ме лоцира на нивната апликација, ама кога одам Помош на пат, не ми ги дава опциите (дупната гума, шлеп, бла бла). Ништо страшно, имаат телефон дежурен 24/7.
Мислам дека е најдобра понуда од сите можни опции во Македонија за автомобилска асистенција.
Тука имам пишувано подетално:
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,762.msg1199840.html#msg1199840