Автор Тема: Vozzi Помош на пат! - Пропадна и не работи веќе апликацијата  (Прочитано 19838 пати)

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2749
  • Слобода или смрт
Одг: Vozzi Помош на пат!
« Одговори #75 на: 10 Август 2023, 12:49:12 pm »
vozzi во бугарија е повеќе од дупло поскапо отколку во македонија.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3068
« Одговори #76 на: 10 Август 2023, 17:24:44 pm »
  Паметно. Тоа се бугари.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #77 на: 10 Август 2023, 19:44:11 pm »
  Паметно. Тоа се бугари.

Азијска работа.

Отсутен FrozeN666

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 68
« Одговори #78 на: 31 Август 2023, 10:59:02 am »
По се изгледа како што ве читам vozzi е подобро од АМСМ, среќа што не го купив.
Иначе само за шлеп служба низ Скопје мене ми земаа 1500 денари до дома да ми донесат колата,
такада ова се исплати особено ако не дај боже ти застане негде колата во Грција ако се иде на одмор.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17506
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #79 на: 31 Август 2023, 13:12:36 pm »
Ме фати некој с'клет ноќеска во 1:30 сабајле, си купив Vozzi Evropa.

Сеа да се молам ако и текне на колава да се расипува, да се расипе за 72 саати од плаќање, односно кога веќе ќе стигнам на одмор. ;D

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7078
« Одговори #80 на: 31 Август 2023, 15:03:22 pm »
Ме фати некој с'клет ноќеска во 1:30 сабајле, си купив Vozzi Evropa.

Сеа да се молам ако и текне на колава да се расипува, да се расипе за 72 саати од плаќање, односно кога веќе ќе стигнам на одмор. ;D
^

Отсутен MKDPP

• Почетник
  • *
  • Пораки: 1
« Одговори #81 на: 19 Септември 2023, 11:28:21 am »
Секоја пофалба за VOZZI помош на пат.
Имено колата ми остана дефект во Хрватска, при одење натаму. Беше касно навечер се јавив во VOZZI дојде шлеп служба и ја однесоја колата на нивниот плац. Бидејќи бев блиску до моето одредиште кај пријатели за одмор си го продолжив одморот а по потреби ја користевме колата од пријателите.
Бидејќи беше сезона и мјасторите во Хрватска без преполнби со работа испадна дека е невозможно да се поправи колата таму.
По 7 дена дојде кола со приколица за шлеп од Србија. Не зедоја мене со сопругата и двете деца. Колата ја презедовме од плацот каде стоеше тие 7 дена. Не донесоа до Прилеп без никава доплата. Од Хрватската шлеп служба побараа пари што колата била таму 7 дена и тоа го покрија од VOZZI. Не плативме ниту патарина. Буквално бесплатно од Шибеник до Прилеп.
Му препорачувам на секого

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #82 на: 19 Септември 2023, 11:31:50 am »
Секоја пофалба за VOZZI помош на пат.
Имено колата ми остана дефект во Хрватска, при одење натаму. Беше касно навечер се јавив во VOZZI дојде шлеп служба и ја однесоја колата на нивниот плац. Бидејќи бев блиску до моето одредиште кај пријатели за одмор си го продолжив одморот а по потреби ја користевме колата од пријателите.
Бидејќи беше сезона и мјасторите во Хрватска без преполнби со работа испадна дека е невозможно да се поправи колата таму.
По 7 дена дојде кола со приколица за шлеп од Србија. Не зедоја мене со сопругата и двете деца. Колата ја презедовме од плацот каде стоеше тие 7 дена. Не донесоа до Прилеп без никава доплата. Од Хрватската шлеп служба побараа пари што колата била таму 7 дена и тоа го покрија од VOZZI. Не плативме ниту патарина. Буквално бесплатно од Шибеник до Прилеп.
Му препорачувам на секого
Што кола? Дали зависи колку е стара колата?

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1838
« Одговори #83 на: 19 Септември 2023, 11:41:20 am »
кога се регистираш нема таква критерија цената се базира на пакетот, кога зимав јас така беа пакетите

Отсутен mac_mk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 52
« Одговори #84 на: 19 Септември 2023, 13:42:50 pm »
Пофалба и од мене за VOZZI, прошлата недела ги користев за шлеп од Калитеа до Скопје и беа максимално брзи и професионални.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13939
« Одговори #85 на: 20 Септември 2023, 09:30:46 am »
Да се надеваме дека ќе потрае ова. Очигледно доста нерви спасиле на многу луѓе.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5558
« Одговори #86 на: 23 Септември 2023, 18:54:50 pm »
!!!
Ај ќе ве замоолам за помош кој има искуство со апликацијата. Уште од вчера вечер пробувам да го купам тој пакетот воззи европа, при плаќање притискам избери картичка, таму под дефолт името и презимето ми се напишани на кирилица, прво го оставив така, внесив податоците од картичката и кога ќе притиснам за да платам по некоја секудна излегува unexpected error occured, restart app,.Дека постар мојот телефон , ја инсталирав на понов ајфон таму вади исто нешто ерор и подолу пишеше card declined или transaction declined непамтам точно. Пари имам на картичката,се јавив на контакт центарот ми рекоја дека немам забрани и дека според тоа грешката кај нив шо им излегува дека е некоја грешка во внес на податоци вероватно.
Бројот не го грешам, тоа од назад не го грешам, годината не ја грешам, едино Име и Презиме е во апликацијата под дефолт пополнато со моето на кирилица. Ги пробав сите комбинации, на латиница, со капс лук, име презиме, па презиме име како шо е на картичката уствари, па со почетна голема другите мали никако неќи. Парите седат на картичка нема повлечено ништоќ.  Контакт број српски има, звонав арно ама за инормации работел само во работни денови бројот....
Некој нешто чаре да кажи, апансас ми е, треба на кај понеделник да заминам на подолг пат, не сакам  без ова изваено да заминам по острови.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2217
« Одговори #87 на: 23 Септември 2023, 20:20:55 pm »
!!!
Ај ќе ве замоолам за помош кој има искуство со апликацијата. Уште од вчера вечер пробувам да го купам тој пакетот воззи европа, при плаќање притискам избери картичка, таму под дефолт името и презимето ми се напишани на кирилица, прво го оставив така, внесив податоците од картичката и кога ќе притиснам за да платам по некоја секудна излегува unexpected error occured, restart app,.Дека постар мојот телефон , ја инсталирав на понов ајфон таму вади исто нешто ерор и подолу пишеше card declined или transaction declined непамтам точно. Пари имам на картичката,се јавив на контакт центарот ми рекоја дека немам забрани и дека според тоа грешката кај нив шо им излегува дека е некоја грешка во внес на податоци вероватно.
Бројот не го грешам, тоа од назад не го грешам, годината не ја грешам, едино Име и Презиме е во апликацијата под дефолт пополнато со моето на кирилица. Ги пробав сите комбинации, на латиница, со капс лук, име презиме, па презиме име како шо е на картичката уствари, па со почетна голема другите мали никако неќи. Парите седат на картичка нема повлечено ништоќ.  Контакт број српски има, звонав арно ама за инормации работел само во работни денови бројот....
Некој нешто чаре да кажи, апансас ми е, треба на кај понеделник да заминам на подолг пат, не сакам  без ова изваено да заминам по острови.

Ако сакаш да те услужам, да се регистрирам со твое име и твоја имејл адреса, но ако сакаш јас да платам со моја картичка.
Па ти логирај си се после на твојот телефон кога ќе се регистрирам јас.

Пиши ми ПП да си пишеме на Вибер или ФБ.

Или како што разбрав - веќе си се регистрирал и имаш Vozzi профил, но немаш активирано пакет. Дај ми логин да се логирам јас кај тебе, јас ќе го купам.
« Последно менување: 23 Септември 2023, 20:27:06 pm balanar »

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5558
« Одговори #88 на: 23 Септември 2023, 21:19:46 pm »
@balanar Им пишав меил, чекам ќе почекам да видам одговор дали ќе има.
ќе ти пишам порака сега.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5930
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #89 на: 23 Септември 2023, 21:53:46 pm »
Презимето на картичката провери го добро.
Ако имаш "Ж" во презимето пиши го латинично "zh".
Ако имаш "Ш" во презимето пиши го латинично "sh".
И слично. Обично и на картичката треба да е така напишано.