!!!
Ај ќе ве замоолам за помош кој има искуство со апликацијата. Уште од вчера вечер пробувам да го купам тој пакетот воззи европа, при плаќање притискам избери картичка, таму под дефолт името и презимето ми се напишани на кирилица, прво го оставив така, внесив податоците од картичката и кога ќе притиснам за да платам по некоја секудна излегува unexpected error occured, restart app,.Дека постар мојот телефон , ја инсталирав на понов ајфон таму вади исто нешто ерор и подолу пишеше card declined или transaction declined непамтам точно. Пари имам на картичката,се јавив на контакт центарот ми рекоја дека немам забрани и дека според тоа грешката кај нив шо им излегува дека е некоја грешка во внес на податоци вероватно.
Бројот не го грешам, тоа од назад не го грешам, годината не ја грешам, едино Име и Презиме е во апликацијата под дефолт пополнато со моето на кирилица. Ги пробав сите комбинации, на латиница, со капс лук, име презиме, па презиме име како шо е на картичката уствари, па со почетна голема другите мали никако неќи. Парите седат на картичка нема повлечено ништоќ. Контакт број српски има, звонав арно ама за инормации работел само во работни денови бројот....
Некој нешто чаре да кажи, апансас ми е, треба на кај понеделник да заминам на подолг пат, не сакам без ова изваено да заминам по острови.