Автор Тема: Vozzi Помош на пат! - Пропадна и не работи веќе апликацијата  (Прочитано 19802 пати)

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7057
Одг: Vozzi Помош на пат!
« Одговори #90 на: 23 Септември 2023, 22:26:39 pm »
Кога де плаќа, името мора да е исто со тоа како на картичката, на секоја е гравирано.
Провери да не си прешол лимит или воопшто немаш.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7077
« Одговори #91 на: 23 Септември 2023, 22:28:30 pm »
@balanar Им пишав меил, чекам ќе почекам да видам одговор дали ќе има.
ќе ти пишам порака сега.
Дали ти е уклучен ГПСот на телефонот и ти е дозволено апликацијата да има пристап до локацијата?

Апликацијата без GPS не сака да работи и не можеш да купиш пакет ако си во странство.

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6152
« Одговори #92 на: 23 Септември 2023, 23:05:47 pm »
Стриктно пишува дека пакет можеш да купиш само во Македонија.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5558
« Одговори #93 на: 24 Септември 2023, 09:48:57 am »
Битола сум, ваљда не сме под Грција уште :D. Уклучен е гпс сите пермисси се уклучени, пари на картичката има,лимит немам пројдено, а и звонав на бројот од картичката прашав да не имам некоја забрана или нешто добив одговор дека не и дека спрема грешката него шо му излегувала тау е во внес на податоци, ама не грешам ништо од податоци. Вчера вечер пробав кај другар на трет телфон пак истото, не пројдува трансакцијата. Мислев дека е со име презиме нешто зајеб оти под дефолт го вади како што си на профилот , кај мене беше Име Презиме на кирилично, ајде пробав Ime Prezime, pa Prezime Ime , па IME PREZIME и на крај како шо ми е на картичката прво PREZIME па IME, никако неќи.Balanar ми спомна да менам и цел јазик на апликацијата и тоа пробав и пак ништо.
 Или има некој баг апликацијата или пак е нешто со картичката, ама сум немал проблем досега за ништо. ќе им ѕвонам на тој бројот утре па ќе видиме, успат и  в банка ќе прашам. Ако некој денес или утре реши да купи  пакет нека пиши дали успеал.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1789
« Одговори #94 на: 24 Септември 2023, 10:29:43 am »
Само да знаеш пакетот ќе ти биде активен после (мислам) 72 часа.

Отсутен vladic3110

• Сениор
« Одговори #95 на: 24 Септември 2023, 17:11:23 pm »
Поминав трансакција, со на друг чоек картичка, се е океј , банката ми го расипа есапот кузни шо имаат напраено со сметкаташо неќи онлајн, а и јас си сум крив самиот. Од сите банки во државата на Стопанска банка Битола најдов да имам сметка.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
« Одговори #96 на: 28 Септември 2023, 08:49:57 am »
Дечки, имам два пакети за поклонување Vozzi 40, важат 3 месеци, има шлеп 40км и некои други ситници на територија на МК.
Ако е некој заинтересиран, ПП.
Кој прв се пријави, тој добија.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #97 на: 28 Септември 2023, 08:58:22 am »
И јас имам два за поклон, нека пише кој му треба.

EDIT: Еден подарен, уште еден имам.
« Последно менување: 28 Септември 2023, 12:12:50 pm MartinAlfista »

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7387
« Одговори #98 на: 28 Септември 2023, 11:41:34 am »
@tomm1060  земи си еден воззи пакет од колегите алфисти ;D алфа 159 е убаво возило, ама сепак... ;D

п.с. не му давајте дур не ја претстави во гаража ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
« Одговори #99 на: 28 Септември 2023, 12:35:30 pm »
За алфисти, двата одеднаш ги давам :d

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен tomm1060

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 205
« Одговори #100 на: 05 Октомври 2023, 16:03:23 pm »
За алфисти, двата одеднаш ги давам :d

Малце касно реагирам, ама јас си обезбедив Vozzi Evropa одма кога ја земав колата за пред одмор, така да препуштам на останатите брендови на автомобили што стварно се расипуваат, да не ги именувам сеа :D
What is Alfa Romeo known for?
It was founded on 24 June 1910 in Milan, Italy, as A.L.F.A., an acronym for Anonima Lombarda Fabbrica Automobili. The brand is known for sport-oriented vehicles and has been involved in car racing since 1911.🍀

Follow me on IG: https://www.instagram.com/disco_volante159/#

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6850
  • French diamond
« Одговори #101 на: 05 Октомври 2023, 17:22:37 pm »
Тие одамна си имаат членства со АМСМ, попусти имаат од сам старт, како редовни корисници  ;D

Отсутен vladic3110

• Сениор
« Одговори #102 на: 11 Октомври 2023, 23:50:05 pm »
Само шо стигнав на локцијата Vikos за д преспијам и да го видам кањонот сабајле, случајно на светлата приметив испарување, прво реков ае  на планина сум 5ц е , ама ме мана точката по 10 секунди и отворив хауба, антифеизор во казанчето веќе беше при крај, околу кола е се антифриз и течи од под капак, ќе го е*бев утот ако повозев уште 5 мин.. ако не подебнв и сега нешто. Не успев да видам од кај е, до кај шо фатив црево суво е, мн мечки има  овде не ми се лежи под кола ноќе.
 Шо е попаметно да терам мајстор ако е црево па да го искористам на тоа или да не ризикувам и да барам шлеп ? И како оди уствари ако е шлеп, одам и јас со камионот? Треба да утврди некој дека сум за шлеп ?
Имам околу 300+ км до Битола.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7077
« Одговори #103 на: 12 Октомври 2023, 00:04:17 am »
Само шо стигнав на локцијата Vikos за д преспијам и да го видам кањонот сабајле, случајно на светлата приметив испарување, прво реков ае  на планина сум 5ц е , ама ме мана точката по 10 секунди и отворив хауба, антифеизор во казанчето веќе беше при крај, околу кола е се антифриз и течи од под капак, ќе го е*бев утот ако повозев уште 5 мин.. ако не подебнв и сега нешто. Не успев да видам од кај е, до кај шо фатив црево суво е, мн мечки има  овде не ми се лежи под кола ноќе.
 Шо е попаметно да терам мајстор ако е црево па да го искористам на тоа или да не ризикувам и да барам шлеп ? И како оди уствари ако е шлеп, одам и јас со камионот? Треба да утврди некој дека сум за шлеп ?

Ваљда ќе ти пуштат камионе и он ќе те пренесе до најблизок сервис. Они ќе погледнат и Ако може ќе ти средат ќе те пуштат да тераш, а ако не се оправа лесно ќе те пратат со тој или друг шлеп до дома.

Како и да е ќе дојдат по тебе со камионче/приколка. Ти идеш со нив претпоставувам ако си сам. Можеш да се јавиш да прашаш.

Како и да е подобро повикај ги.

За ноќеска имаш како да истераш, пошто спомна дека си на ладно на планина?

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2217
« Одговори #104 на: 12 Октомври 2023, 00:31:12 am »

1. Побарај ги на телефон и види со нив што ќе ти предложат
2. Можеш да побараш шлепот да те однесе до некој мајстор (ова треба Vozzi да знаат и средат) бидејќи шлеповите се локални, па треба ги знаат мајсторите во околината
3. Ако не се прави кај мајсторот или е скапо - те шлепаат до дома (колата + патниците) или ти каде ќе им кажеш (твој мајстор и сл.)