Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки, која цена одат стсновите од Саник покрај Вардар во Гази Баба и има ли некој искуство со таа фирма или со Трим & Лум?
Скопје, едино Адора држеа нешто стандард (покрај сите глупости). Овие другиве се е плукни залепи. Да не почнам за Настел да објаснувам
Цитат: Martin.zmaj на 13 Декември 2023, 05:03:58 amДечки, која цена одат стсновите од Саник покрај Вардар во Гази Баба и има ли некој искуство со таа фирма или со Трим & Лум?Подалеку од Саник. Најсериозно. Многу подалеку. Тешки преваранти во секоја смисла. Трим и Љум исто така. Само во поблаг степен.Цитат: Carpathian Lord на 13 Декември 2023, 09:23:53 amСкопје, едино Адора држеа нешто стандард (покрај сите глупости). Овие другиве се е плукни залепи. Да не почнам за Настел да објаснувам Адора држеа шминка само. Квалитет, друг пат. Од тие „комерцијалните“ Голден Арт имаат добри згради.
Чичо, мислење за Кат Костов?Сум бил во 2-3 стана, различни згради нивни и ми личеле баш ок...Поновиве што ги имаат изѕидано само од надвор ги знам - убај на лик, ама внатре не знам како е.
Цитат: Nandor The Relentless на 13 Декември 2023, 22:48:47 pmЧичо, мислење за Кат Костов?Сум бил во 2-3 стана, различни згради нивни и ми личеле баш ок...Поновиве што ги имаат изѕидано само од надвор ги знам - убај на лик, ама внатре не знам како е.Немам контакт со нив. Не сум видел нивни објекти. @Kikac Капитол можи во моментов да се најдобрите во Скопје. @Bravo остај не вели...
Цитат: Nandor The Relentless на 13 Декември 2023, 22:48:47 pmЧичо, мислење за Кат Костов?Сум бил во 2-3 стана, различни згради нивни и ми личеле баш ок...Поновиве што ги имаат изѕидано само од надвор ги знам - убај на лик, ама внатре не знам како е.Ништо посебно, како и сите други, голем минус ми е лошата (никаква) звучна изолација меѓу становите. Не знам дали подобриле нешто со поновите градби..