Автор Тема: Купување стан (пред се во Скопје), каде (локација), реални цени или не?  (Прочитано 372708 пати)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7525
Кај Треска што ќе прават згради демек околу 2400€. ;D  За Лимак да не спомнувам воопшто...

Ко овде не полуди тај није нормалан.
« Последно менување: 18 Август 2023, 13:35:33 pm Спенсер »

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4073
Kaко никој до сега нема понудено на Скопјаништата нови станови во Св. Николе за 900е/м2 :D
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55124
  • Махер
Kaко никој до сега нема понудено на Скопјаништата нови станови во Св. Николе за 900е/м2 :D
Да кажеше Гевгелија, да сфатам.

Отсутен Skywalker

• Сениор
Целта е да се блиску до Скопје, Св. Николе е 50км оддалечено, Гевгелија е 155Км.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 616
Попаметна цел е да се биде блиску до море, до Скопје не баш :)
Aus Liebe Zum Automobil...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Целта е да се блиску до Скопје, Св. Николе е 50км оддалечено, Гевгелија е 155Км.
Нешто погрешно е тука...

Попаметна цел е да се биде блиску до море, до Скопје не баш :)
Ете така. Сега веќе се разбираме. Море/Солун/Цивилизација/Демократија.

Отсутен Skywalker

• Сениор
Чекање со саати на Евзони и не е некоја убава работа за често да се практикува летно време.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44419
  • Il Moderatore
Чекање со саати на Евзони и не е некоја убава работа за често да се практикува летно време.
Тоа чекаат тие што имаат станови во Скопје, тие од Гевгелија си идат кога нема гужва.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Skywalker

• Сениор
Ако е одењето до Солун толку битна ставка за Скопјаните тогаш нека има станови и во Гевгелија. Не ми смета мене.

Идејата за Св. Николе беше да си продолжат со сегашниот живот кој би гравитирал околу Скопје.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8931
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Има вода и у Свети Николе, бе...

И тоа посебна, со ураниум унатре.

Ја одма би купил стан, да имаше за 900 евра од квадрат.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Најубаво околу Солун стан реално, ако сакаш да си го продолжиш животот во Скопјевијата.

Отсутен dudin

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 360
Избегнувај инвестициони фондови зошто и они инвестираат најчесто во сп500, разликата е во тоа што они ќе ти наплатат провизија и може да не ти го прикажат реалниот раст ЕТФ и не даваат детален извештај кога и каде се имвестирани парите - ова беа причините што јас не инвестирав преку инвестициони фондови.

Пиша некој погоре комерцијална има соработка со ибкр ама пак ќе треба да се проверат провизиите. Јас директно преку ибкр инвестирам

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7009
  • Бенве сие бенве
Да кажеше Гевгелија, да сфатам.
Има во гевгелија 800 во напредната фаза од градба. Сакаш?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен terzziski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 719
Можеби е малце оф-топик, дали знаете да препорачате агенција за недвижности во Скопје?
Конкретно ми е потребно за издавање стан во Скопје.

Отсутен dudin

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 360
Можеби е малце оф-топик, дали знаете да препорачате агенција за недвижности во Скопје?
Конкретно ми е потребно за издавање стан во Скопје.
Можам да ти кажам која да ја избегнеш: тифани агенција, лажат по огласи и лажат на лице место за состојбата, година на градба за еден ме излажаа и дека има гаража