Автор Тема: Купување стан (пред се во Скопје), каде (локација), реални цени или не?  (Прочитано 468441 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15117
  • Пудингот на шоферството
Ако имаш жена што не готви тогаш си среќно омажен.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7122
  • Бенве сие бенве
Ако имаш жена што не готви тогаш си среќно омажен.
Не знае да готви ама знае да прави кеш. Се простува.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен MecheTo

• Легенда
Зависи од приоритетите.И тука уште повеќе доаѓа до израз моментот на среќно омажен.

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2759
Јас сакам да готвам (не претерамо и не некои тешки манџи) и ми е ќеф кога ќе е вкусно.
Па затоа јас сум сигурен дека кујната нема да ја правам за некој друг да ја користи. Баш ми е супер што можам да си направам кујна.

Без разлика дали сум направил пица, омлет, лазањи или нешто сосема друго.

Отсутен MecheTo

• Легенда
Јас немам мерак да готвам,освен на скара да завртам некое месо.Сопругата не се меша во скарата,јас не се мешам во кујната.
Инаку не би дал 10К € за нешто шо не би го користел.А познавам доста шо го направиле тоа и не ги користат кујните да не им се уништеле,да не им се извалкале или шо ти ја знам.Лудаци.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8240
  • Плинаш!!!
Да има и такви, опнале еден куп пари за кујна само за да се пофалат.

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2517
За кога ќе им дојде некој да имаат каде чипсот да го стават во чинија. Евентуално кикирики и крем банани. И шолји за еспресо од 10 евра комад, за со крем бананите.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6290
Најголемата трагедија ми е ко ќе видам дека некој фукнал 15000 евра за кујна со предобри апарати , плоча работна итн. И на работната плоча ставен ер фраер…😂🤦‍♂️
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9179
  • Пичлеме

Отсутен Bravo

• Редовен
Тетки ;D

Глеаш дека темиве за домаќинство се најактивни :)

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2359
Најголемата трагедија ми е ко ќе видам дека некој фукнал 15000 евра за кујна со предобри апарати , плоча работна итн. И на работната плоча ставен ер фраер…😂🤦‍♂️

Јас имам и тоа и тоа. Се наоѓа и ер фраерот особено кога се нема многу време.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3407
  • Хюндай Тюсон
Од кога ја купив шпорет многу ретко вклучувам.
Предобра ствар.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6290
Релна за на маса, греач и вентилатор има исто како и секој нормлен нов шпорет. Тој е процесот на готвење. Релната ќе загрее 5-10мин побавно, ако се немаат 5-10 мин време значи немаш време за печена работа.
За немање време е микробранова и индукција.
Единствена практичност гледам за некој самец или пар што се дупка од готвење колку да се израдуваат дека помфрит од готовиот испеклњ во ерфраерот и виџис со парче стекче или риба.
Или пак за на одмор, каде што повеќето студиа имаат само рингла за кафе и супа.
Ако веќе мора да се купи некој гаџет многу попаметна опција е Мулти Кукер бидејки ако не грешам е експресен лонец со греач и програми. Исто може да се готви свашта по одмори и со него.
Цената мислам е идентична како некој просечен експресен.

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Bravo

• Редовен
Мултикукер фор д вин. Ер фраер е за луѓе што сакаат помфрит и пилешки крилца. Мултикукер е за луѓе што сакаат телетина под сач.

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2359
Релна за на маса, греач и вентилатор има исто како и секој нормлен нов шпорет. Тој е процесот на готвење. Релната ќе загрее 5-10мин побавно, ако се немаат 5-10 мин време значи немаш време за печена работа.
За немање време е микробранова и индукција.
Единствена практичност гледам за некој самец или пар што се дупка од готвење колку да се израдуваат дека помфрит од готовиот испеклњ во ерфраерот и виџис со парче стекче или риба.
Или пак за на одмор, каде што повеќето студиа имаат само рингла за кафе и супа.
Ако веќе мора да се купи некој гаџет многу попаметна опција е Мулти Кукер бидејки ако не грешам е експресен лонец со греач и програми. Исто може да се готви свашта по одмори и со него.
Цената мислам е идентична како некој просечен експресен.

Во нашиот ер фраер ставаме цела кокошка за печење.