Држи вода, мојата кука е 90м2 и 50м2 поткровје за да се средува некогаш, за малиот или малата, дворот ми е 400м2 и цело лето сме надвор, ужуванција, кога е ладно сите сме во салон 30м2 90% од времето, децата имаат соби по 9м2 а јас и сопругата 12м2 спална, едно мало вц за гости и бања...
комшиите... еден 300м2, од крушео, цела зима една соба грее и цело лето се прчи пред кука колкаа му е,

да видат комшиите, а внатре 70% празна, несредена,
другиот од радовиш 600м2, дај боже да е хотел зашто ако е кука .... за трочлена фамилија е апсурд,
куката ме кошташе додека ја градев 28 000 евра (со сега за естетики кефои дворови средување и гаражи настрешници не рачунам, значи кука да се напраи плац да се купи после се друго полека сам), плац 550м2 во пинтија 13 500 евра, на 10км од центар, работам накај бриколаж, пазарам накај драчево во центар знам со месеци да не стапнам, и погледот ми е према зеленило не се ни вртам према зградиштана

и не знам што ви е на сите со желба да сте во центар, во гужва, плаќање паркинг, со изговор - ама близу ми е се, а пак со кола на работа и до продавница... аутдор ливинг е закон