@zvonkog ај прво едно дијазепамче па после се останато

Ако на останатите икс спрата ви зависи лифтoт од 2-3 стана на приземје, тогаш свака ви част и на зградата и на се

И прекинете со екстремни примери аман веќе. И повеќе читајте, а помалку нервози.
Како и да е, фала им на сите од приземје што ми го плаќаат лифотот. Ми значи нивната подршка. 30 или колку и да сме стана сме се собрале, ни зависи од 2-3 стана на приземје само за делот ЛИФТ.
Само за Џеваир сте неколку души овде, да плаќате по 6-7000 и да викате малку ми е сакам уште. Ајде сега оди таму Мортал Комбат сите истепај ги по ред додека не ти платат оштета за цевката.
Edit:
@loopz може да се утепаме за лифт со Звонко, тој тепа се живо диво, а со
@Diesel сме побратими

Нема тука простор за тепачки. Така може само да изгледа инаку love & respect

До душа и Звонко го сакам, ама тој малку е нервозен сега, па затоа така

Aма со некојтаму е хејт, на неколку теми не се поднесуваме, така да со него може едно ќјотече да падне, ама ти ќе не разделиш и така.

Гледам нешто неможеме да се разбереме, така да од мене толку од оваа тема. Се надевам сите ќе си купите станови во Џеваир или во Биси Водно, па ќе уживате во бескрајно големите сметки и 100% успешниот систем на одржување на зградите. Јас ќе продолжам да се борам за човекови права, јбг некој мора и тоа, потешкиот пат да го оди.