Автор Тема: Возило до 5500-6000евра 2005 година или поново, средна класа  (Прочитано 45533 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Ја тргнал цената. И сега ќе му се јавуваат по 10 пати на дена: колку е цената? Ок фала пријатно. Глуп.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
Одг:
« Одговори #181 на: 19 Март 2016, 12:31:14 pm »
Многу смешни огласи ми се вез цена. Златен велт ауто и мобиле де.

Демек ако толку ми се свиѓа ќе се јавам. А сите се јавуваат исклучиво ако прво видат дека не си избеган со цената и паметот

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
Стај цена, не ми троши бесплатен СМС.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Да де. Нормално. Глупи се ко ... Пиши си цена и 95% од непотребните повици си ги избегнал. Непотреби нервози и  губење време.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен AND_031

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 401
Дечки сепак се одлучив и  го земав белиот голф 6 пред се зошто е неполни 4 години стар, а за моторот дека е премногу слаб, точно не е нешто спектакуларно од аспект на перформанси, но мене ми е добар во однос на она што претходно возев. Се на се задоволен сум од колата само забележав дека десниот трепкач во ретровизорот не работи. Како се менува тоа, мора ли да се оди во сервис за него и колку би чинело ако некој знае.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
Паметна одлука. Стави му бандажи.

Отсутен AND_031

• Јуниор
  • **
Паметна одлука. Стави му бандажи.
Само што се ставени нови гуми, а не сакам 15ки алу-бандажи да му ставам така да ќе почека до следното менување гуми. :) Ако некој знае нештоbза трепкачот нека ме подучи.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29807
    • CARclub.mk
Или е цркнато сијаличе, или е прецвикан некој кабел. Не знам дали се на засебни осигурачи.

Јас би прошол во сервис, пипави се за отварање ретровизорите.

Честито кола, отвори една тема, покажи ни ја!

Отсутен AND_031

• Јуниор
  • **
Или е цркнато сијаличе, или е прецвикан некој кабел. Не знам дали се на засебни осигурачи.

Јас би прошол во сервис, пипави се за отварање ретровизорите.

Честито кола, отвори една тема, покажи ни ја!

Здравје ќе ја представам понатака, деновиве сум полн со обврски. И уште едно прашање каде би можело да се најде раткапна за голф 6?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
На пластичарска ..

Отсутен AND_031

• Јуниор
  • **
Знае ли некој каде да најдам упатство за голф 6 на англиски (на гугл никако да ископам линк) ова што е на македонски благо речено е КАТАСТРОФА, подобро на google translate да го пуштеле.
Цитирам "Греењето во мирување не го вклучувајте доколку возилото е во движење" ...

И каде да ги поставувам прашањава со проблемиве што ги имам ова сигурно не е адекватно место зошто темата сигурно не ја посетуваат многу членови.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17612
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Побарај низ подфорумот техничко одржување, сигурно ќе најдеш соодветна тема за соодветен проблем.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29807
    • CARclub.mk

Отсутен AND_031

• Јуниор
  • **
http://www.volkswagen.co.uk/owners/manuals

Пробај тука. :)
Го пробав линкот ама беше само за VW продадени на англиски пазар. Не дава за други.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4290
да се умешам во темата,да не пишувам во таа што ја отворив,а се однесува на возила околу 4000 eur.
Какво е искуството со Ауди А4 (B6),конкретно 1.9 TDI?Според вики ги има во три изведби 100/115/130 KS,дали тоа е истиот мотор па сеедно е кој ќе се земе или има специфики секој посебно?Какви се за одржување овие А4-ки,имаат ли некоја голема маана?Моторот мислам дека е тој проверениот на VW 1.9TDI што нема смрт,ама може и да сум грешка.Бензинците вреди ли да се гледаат,пошто би требало да се поефтини од дизелите?