Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Dihtung pazi se brat, ke odis tepan na nova godina
Цитат: MAPJAH на 26 Декември 2015, 19:00:57 pmDihtung pazi se brat, ke odis tepan na nova godinaМислиш шминкан, а не тепан? Иначе, негативно искуство немам, затоа што досега не сум купил ништо од тука.
Решете си ги говнариите ако ви стиска, не го малтретирајте форумов со глупости.
Цитат: Prcot на 26 Декември 2015, 18:54:58 pmЦитат: ace-106 на 26 Декември 2015, 18:47:24 pmЦитат: Carpathian Lord на 26 Декември 2015, 18:19:07 pmИзвини друже ако сум те навредил. Јас само реагирам на педерски постапки. Затоа е форумов. Објаснете се доколку сакате. Нема потреба да се објаснувам, најмалку со тебе, затоа уште еднаш не се мешај кај што не треба! Прч: Ти ѕвонев да ми кажеш што те мачи, ама не дигаш, јави ми се ако имаш некој проблем. Се е кажано јас само пишав негативно искуство. Нема потреба да кревам телефон нема за што да се разговара. Коа разговаравме како пријатели ти ме заеба.Да ти повторам 2 твои мајстори ја гледаа, плус бевме во Порше Мк, Колевски, што уште требаше? Тука завршувам, моето го кажав.
Цитат: ace-106 на 26 Декември 2015, 18:47:24 pmЦитат: Carpathian Lord на 26 Декември 2015, 18:19:07 pmИзвини друже ако сум те навредил. Јас само реагирам на педерски постапки. Затоа е форумов. Објаснете се доколку сакате. Нема потреба да се објаснувам, најмалку со тебе, затоа уште еднаш не се мешај кај што не треба! Прч: Ти ѕвонев да ми кажеш што те мачи, ама не дигаш, јави ми се ако имаш некој проблем. Се е кажано јас само пишав негативно искуство. Нема потреба да кревам телефон нема за што да се разговара. Коа разговаравме како пријатели ти ме заеба.
Цитат: Carpathian Lord на 26 Декември 2015, 18:19:07 pmИзвини друже ако сум те навредил. Јас само реагирам на педерски постапки. Затоа е форумов. Објаснете се доколку сакате. Нема потреба да се објаснувам, најмалку со тебе, затоа уште еднаш не се мешај кај што не треба! Прч: Ти ѕвонев да ми кажеш што те мачи, ама не дигаш, јави ми се ако имаш некој проблем.
Извини друже ако сум те навредил. Јас само реагирам на педерски постапки. Затоа е форумов. Објаснете се доколку сакате.
Доволен сум јас, уште еден мачо (освен Дихтунг) не ни треба.