Ќе кажев нешо за позитивно искуство при пазарење од клабер, или за негативно што не е од пазарење, ама нишо, офтопик би било.
Ако може за позитивно искуство, да те пишам тебе за S2-ката. Или сакаш да те пишам за негативно, као демек ти си крив што истиот телефон другарката го тресна од плочки? Бирај!
Ок, крив сум
Ај еве офтопик, да ја нарушам малку идилава...
Позитивни искуства со ствари пазарени од клабери (или пријатели на КарКлуб):
- Плински уред од @plimont. Секоја чест за момците од Плимонт, еднаш не ми дале причина замерка да им дадам. Посебна благодарност до @djidji кој беше од огромна помош во процедурата.
- Секогаш сум бил другарски дочекан и услужен кај @dogsecurity, без разлика дали сум купувал нешто или сум бил на проаѓање.
- Навлаки за седишта од @samad. Криминал би било да кажам нешто лошо за нив, било за услуга, цени или достапност.
- Полирање, восоцирање и хемиско чистење кај @dame. Човекот е ненормално добар у тоа што го прави.
- iPhone 5S од @zlatkoa. Телефонот земен на старо беше (и сеуште го одржавам така) посочуван него ли нов у салон да земеш. Жив се јадам што не бев у можност да ја пазарам 6-ката од кај него.
- iPod nano & Casio Edifice од @BokiCivic. Ајподот уште го користам, а саатот нема зуцка на него.
- Пуњач за у кола од @nikolabb
- Позитивно од аспект на пазарење: липот од @DasAuto. Од други аспекти не ми се погоди тој лип.
Пар други honorable mentions и благодарности си имам пренесено во соодветната тема за благодарности и пофалби.
Мислам дека не заборавив некој, нека ми извини ако сум, не е намерно. Еден мозок и за лето и за зима, а мојов веќе одамна сака на одмор да оди малку.