Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 719945 пати)

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 1967
Сакам да си купам:

За мене од оваа генерација на автомобили Е90/Е92 М3 ќе биде секогаш кралот, ама конкретно ова издание 507, со фабрички LSD, ковани клипови и клипњачи и менувач од SLS AMG, дефинитивно ми е на bucket list.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14861
  • Пудингот на шоферството
Јас го имам намерачено М113К.Иако се вградува во постарите модели и оди со 5г троник,чим се појави возилото кое ми ги исполнува критериумите ќе се отвори тема. :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 1967
Јас го имам намерачено М113К.Иако се вградува во постарите модели и оди со 5г троник,чим се појави возилото кое ми ги исполнува критериумите ќе се отвори тема. :)

E55 AMG :) имаше на продажба една во Мк, во Прилеп ако не се лажам.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14861
  • Пудингот на шоферството
Или Е или ЦЛС...Имам познаник,Германец кој има плац,има ЦЛ55 Карлсон за продавање.Со него можам многу лесно и за пари и за без пари ,а и околу цената да се договорам.
Ама ЦЛ не ми е по мерак,барем сега за сега. :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен avocado

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 119

E55 AMG :) имаше на продажба една во Мк, во Прилеп ако не се лажам.
Да во Прилеп и тоа по добра цена ако е се океј со возилото.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17841
Си купив бежична OBD2 дијагностика со напредни функции, осеќам ќе ми треба.

https://a.aliexpress.com/_Ex4uE9i (не е affiliate link, без гајле)

Имав интеракција со моделчево во минатиот период и ми се допадна колку е детално, плус има 6 бесплатни функции за за ресет/адаптација на модули.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6373
  • Шо да пишам тука?🤔
Го имам во работилница и го користам при проверка на возила на терен, полесно ми е за носење од TopDon или Autel.
Едит: Ја имам ThinkDiag, не ThinkSafe, но функциите во глобала се тие.
Ја користам преку DiagZone PRO апликација на андроид.

Отсутен Djokica

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 986
Случајно го видов на оглас и го купив, секако немав у колата, компресорче за гуми, 2000 денари беше, ново, неотпакувано.