Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Алфиста шо можи да купи друго (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Цитат: vladimir_1 на 27 Април 2021, 20:14:12 pmАлфиста шо можи да купи друго (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G770F using TapatalkСфе тоа ок, сфе тоа од чиста љубОф.Затоа Алфи зимате, оти сакате редовно да им угодувате, а не како некој татко гастарбајтер (Германец) еднаш во 5 години доаѓа носи по некој динар и си оди пак...Простете. Не.мо.жеф.
Цитат: loopz на 27 Април 2021, 23:18:53 pmЦитат: vladimir_1 на 27 Април 2021, 20:14:12 pmАлфиста шо можи да купи друго (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G770F using TapatalkСфе тоа ок, сфе тоа од чиста љубОф.Затоа Алфи зимате, оти сакате редовно да им угодувате, а не како некој татко гастарбајтер (Германец) еднаш во 5 години доаѓа носи по некој динар и си оди пак...Простете. Не.мо.жеф. Тераа муцеSent from my SM-G770F using Tapatalk
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Сакам да си купам две букви Q, некој апаш ми ги украл и сега пишува ASH AIИсто така сакам да си купам нова овал „МК“ налепница, старата ми се изљупи. Има уште такви по бензински? Ако некој некаде примети - обавезно да ми каже, дужам пиво!