Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се мислам дали да си земам за голфот фул лед ОЕМ ретрофит фарови. plug&play и многу многу јако изгледаат, osram производство. Ама 800-900 евра како да ги оправдаш пред жена? https://shop.ahw-shop.de/original-vw-golf-7-5g-led-scheinwerfer-chrom-edition-nachruestung-osram-komplettsatz-5g1052163?c=3034Незнам ни јас дали е паметна одлуката зошто ако решам да го продадам голфот за 2-3 години ондак не ми се исплати. Али јако изгледа нема што. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Што им правите н колите бе, по ниви ли ги возите?!?А где су долни?
Зошто Лемфордер..... ахх...Ти реков не ги земај. Не ги бива.
Цитат: osmica8 на 27 Април 2021, 21:33:22 pmЗошто Лемфордер..... ахх...Ти реков не ги земај. Не ги бива.Е кој ги бива ако не лемфордер ? TRW знам за кои ми рече други?
Цитат: vladimir_1 на 27 Април 2021, 21:52:53 pmЦитат: osmica8 на 27 Април 2021, 21:33:22 pmЗошто Лемфордер..... ахх...Ти реков не ги земај. Не ги бива.Е кој ги бива ако не лемфордер ? TRW знам за кои ми рече други?Не ги бива Лемфордер. TRW се број еден. Јас би пробал со MOOG ако можиш да најдиш. Би требало да се поевтини MOOG.