Denes fiestava bese kaj nas na perenje,koga gi vidov slikive mi tekna,neznam zosto ama Zlatko ne se pretstavi.
Kako i da e odlicno izgleda i dobro e socuvana.Bez nikakov problem dolgo da si ja teras!
Добро си приметил Бушав. Јас бев тој со Фиестата. Не се пријавив зашто стварно не ве знам лично нити пак некогаш сум ве сретнал за да ве препознаам кој е Дандо, а кој Бушав. Ве препорача @marjanot како добар сервис за перење на возило и отидов да видам како е зашто ми беше попатно од таму поминував.
Ако ти беше дечкото на кој што му платив на крај пред да си ја земам колата (бидејќи само тој ми беше бушав
))) ), претпоставуам висиокиот момак што ми го превзеде возилото кога дојдов во перална би требало да е Дандо. Не сум тип што се праи наудрен, следниот пат ќе се упознаеме по пропис. Фала за комплиментите за колата. Иначе по добро перење на кола не сум добил у живот. Озбилен сум, не глумам куртоазија, зашто искрено ме нервираат такви ствари. Имате препорака од мене на уште 5-6 дечки им кажав каде се наоѓате. Продолжете така, мене нема да ме мрзи да доаѓам редовно од Ново Лисиче за да перам кола кај вас, ако држите вака добра услуга.