Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Миле Џонтра на 21 Ноември 2014, 00:16:34 amАбе ти стварно не си со сите а?Какво искуство бе? Убаво ти пишува, ако не ти е залепена на прозор исто како да не си регистриран. Искуство барал он..... Веројатно никој нема искуство со полиција зошто ќе ги бараат тек од наредната година. А ако ти треба особено искуство за лепењето, може да појдеш у градинка Мајски Цвет, они лепат таму налепници ќе ти кажат како треба.Ја бев доволно глуп да ја залепам налепницата таму кај што е затемнето стаклото за заштита од сонце. Ако ме казнат за тоа ќе им барам да ме казнат зошто сум глуп, не за друго.znaci nalepnicata ke ja baraat zalepena od slednata godina, tak da nemoram sega da ja lepam... pri bidejki cista mi e sofersajbnata, nema da ima vinjeti minjeti i slicni nalepnici do narednata godina...
Абе ти стварно не си со сите а?Какво искуство бе? Убаво ти пишува, ако не ти е залепена на прозор исто како да не си регистриран. Искуство барал он..... Веројатно никој нема искуство со полиција зошто ќе ги бараат тек од наредната година. А ако ти треба особено искуство за лепењето, може да појдеш у градинка Мајски Цвет, они лепат таму налепници ќе ти кажат како треба.Ја бев доволно глуп да ја залепам налепницата таму кај што е затемнето стаклото за заштита од сонце. Ако ме казнат за тоа ќе им барам да ме казнат зошто сум глуп, не за друго.
300 или 800 евричи ти спасиле?400 евра е за после 23.. и уште 400 е за киловатите
мене ќе ме потепаат во Декември - осечам. На 27 Декември ми е регистрација, до тогаш сум без налепница.
Налепницате ВЕЌЕ ја бараат.
Цитат: Nakolce на 21 Ноември 2014, 14:24:55 pm300 или 800 евричи ти спасиле?400 евра е за после 23.. и уште 400 е за киловатитеОсвен ако не смениле, 300 е. И не може за еден закон што си го прекршил да ти пишат две казни.
Татко ми во фиока си ја чуваше до пред 2 недели, среќа јас ја видов па ја залепив. Мислел онака ја даваат.
За каква цигара бе човек? Ако мислиш на статиине и насловине од пред недела дена си требал да ги отвориш и да прочиташ дека тоа е за во Англија. Пусти квази новинари што му праат на народов цццц....