Неможам да разберам зошто џандариве кога стопираат многу се плашат и мораат да се скријат негде. Пред еден саат се враќам накај дома и после цементара (накај пинтија) пред да заврши булеварот ми блендираат 2 коли намалувам на 50 и пробувам да видам кај џерси да не дремат а тие се скриле кутрите позади една ограда да сакаа да ме сопрат немаше да ги видам
Ваљда кај Алумил позади оградата се криеле, 2 пати ги иам видено таму и 2та пати куртулив за малце, у моментот коа се приближив глеам рака од позади оградата, тоа џандар со радар да ти било. Не знам кој ќе им застане таму, ем што се скрени, ама и многу е небезбедно.
Иначе многу ми се допаѓа кулутурата на возачите за да те известат дека има џандари по тој пат, значи од усје па се до драчево. Многу често одам натака и во 98% од случаите кога имало по пат полиција сум знаел, бијдеќи ми блиндирале неколку коли претходно.
Иначе, многу често, да не речам пречесто стојат кај центро унион после семафорите, коа идеш од аеродром накај усје, припазете си таму, пошто мерат и со радар.