Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Какви шампиони. Фатиле лик со прекорачена брзина, си ургирал ликот преку некој началник, и казната му ја лупнале на рандом лик што им наишол 5 минути покасно. Тошковски призна – полицијата казнила недолжен граѓанин наместо братот на градоначалникот Стефковски. https://www.slobodenpecat.mk/video-toshkovski-prizna-policijata-kaznila-nedolzhen-gragjanin-namesto-bratot-na-gradonachalnikot-stefkovski/
Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски соопшти дека ќе има кривична одговорност за полицаецот
Bidna i prvata kazna za brzo vozenje i toa na 41godisna vozrast Na udolnicata Ohrid - Bitola patot me izmerija na radar, dozvoleno 70 jas okolu 97, si plativ 23evra, bez mnogu bunenje, si potpisav kaznata i se zacudi momakot.A se zarekov sam, so Arteonot nemam bas oset za brzina kolku vozam, vikam ke go jadam nekade Maliot me iznasmea, iskociv od kola neli da platam do kaj niv, i rekol na majka mu "ke go nosat vo zatvor tato?"
Пред некој ден на еден подкаст имаше гостин вештак кој објасни како манипулираат со радарите,сликите и сл.
Цитат: DENDE-LANCERED на 24 Април 2025, 12:44:28 pmBidna i prvata kazna za brzo vozenje i toa na 41godisna vozrast Na udolnicata Ohrid - Bitola patot me izmerija na radar, dozvoleno 70 jas okolu 97, si plativ 23evra, bez mnogu bunenje, si potpisav kaznata i se zacudi momakot.A se zarekov sam, so Arteonot nemam bas oset za brzina kolku vozam, vikam ke go jadam nekade Maliot me iznasmea, iskociv od kola neli da platam do kaj niv, i rekol na majka mu "ke go nosat vo zatvor tato?" Исто место, иста дешавка, лани. Со тоа што двете деца ми спиеја в кола, после тоа беа будни и ги трпев до Битола. Јас мислам троа побрзо возев, престигнував 2 камиончиња, па стапнав малку. Полицаецот беше со камера на него, ми покажа снимка 4К на радар... то е то. Си платив и си продолжив.