Колиште, бар за мене.
My view:
- Колата не смее да се продава без Спорт пакетот. Се од него е одлично, а пред се седиштата. И предни и задни се одлични. Многу одлични. Преодлични за оваа класа.
- Јас би играл на дизел, и така не е нешто за перформанси работава, така да боље тоа. Бар да се стиша потрошњата.
- Претходно ја возев истава и напоменав дека според мене на 180кмч беше одлична на автопат, па согласно тоа мислам дека ќе е добар крузер.
- Има место позади, иако е купе. Седевме двајца во голем конфор позади.
- Убава е. Секако превисока за мој вкус.
- Бојата си стои, или црвена или жолта. Битно да е таква некоја џиш.
- Централанта конзола крцка ако ја пипнеш со нога. Тоа не е убаво баш.
- Пренатрупани копчиња на централната конзола, како во мерцедеси од пред 20 години. Ама тоа е.
- Скапа е, ако е вака опремена. Ова е основниот мотор, значи од ова само нагоре цената. Дизелот накај 24.000 фаќаше ако памтам добро. Над инсигнија испаѓа. А незнам баш дали е боља од инсигнија. Според мене не.
- Многу е непрегледна. Како ќориот у граот возиш. Јас (190цм човек) требаше да го подигнам седиштето за да гледам подобро низ град. Што би правело девојче со 161цм е прашање. После ова возило, кога ќе влезеш во друго ќе сфатиш колку не е прегледно никаде. Но тоа е.
Ubav review.
Slikite se u picku mater.
Sto aparat e ova i ako moze istite vo HD?
Избери 2-3 ќе ги направам во HD. Ги немам моментално поголеми.
Шубао би и’ легнале поголеми бандажи и еден топ позади... Мх мх мх...
Поголеми од 18!?
Интересно што токму оваа, тест возилово се продава по прекрасна цена од 16.000. Ја мислев дека цената на ново и е 18, ама штом е 20 и со малце помнати км е - BEST BEST BUY!
Продадена е веќе.