Кај даваат сендвичи да ги бранам и јас цениве?
Ova mi e praviot komentar izminative denovi na temava.
Site na nevideno/neprobano gi opravduvaat cenite, sto mi mnogu cudno.
Duri na dozd idat da pearat koli, sto mi e uste pocudno.
Mi lici muabetov so "falenjevo" na eden drug za druga roba, koja site ja falea i branea, dodeka da se pojavi "kamarad".
Fakt e deka cenive za MK standard se visoki. Mnogu sto gi opravduvaat sega na slepo, ja stedat istata suma kako za edno perenje, na filtri i namesto Mann na primer zimaat uniflux/purflux i slicni. Skoro site sto gi opravduvaat cenite na slepo stedat na gumi. Brisaci.
Muabetot so biljana prasok mi e smesen, uste posmesno deka ako koristis sampon od 300 den kolata ke sija i na dozdovive.
Odlicen sampon so vosok zemav za 100 den/l vo maloprodazba. Na golemo kojznae koja cena e, a da ne zboram koja cena ja ima uvoznik na avto kozmetika (peralnava kako sto razbrav e vo sopstvenost bas na takov uvoznik).
I, mnogu poveke me boli koga ke vidam recka od lupnata vrata, odkolku dali mi e cista kolata. A narodov lupa vrati na veliko, recki po kolata imam nakaj 20-30 sigurno, nema spas od toa. I ako nekoj koristi profesionalna avto kozmetika vo peralna, ke ima vlijanie na grebanicite?