Ауу човече...спомнав плин во C20 LET...ко мајка да им опцув.
1.Оcekuj stalno neko stelovanje i brljav rad auta, a to sto mislis da je lenjo vozis na plin i kada mislis da se potrkas prebacis na benzin... tako samo mozes da istopis klipove, evo i zasto, plin sagoreva suvo i pod mnogo visom temperaturom od benzina, i unistava ti vodjice i gumice ventila, i samo glavu celu (kacio je godza slike kako izgleda glava motora posle voznje na plin), i tako pored klasicnog unistavanja glave i ostalih komponenti (benzin podmazuje i hladi za razliku od plina) i tako vec kultni c20let unistavas i pocinje da ti dimi i trosi ulje, i naravno neravnomerno radi na leru jer se skuplja garez na ventilima od spore voznje na plin, i ti se sada napravis kao iz paklenih ulica kao neki kul lik koji sve resava sa pritiskom na dugme, auto skida ovchiju kozu i postaje vuk, kad prc, krenes pun gas na benzinu koji je od naseg i ovako "kvalitetnog" goriva zaprljao dizne, a od nekoriscenja istih zbog voznje na plin, jedna ili dve ne rade punim kapacitetom, i ti uletis u over bust gde ti treba brdo benzina, naravno zafali, zatrokira auto, i to je to, posle auto od 8000 eur, vredi 500 eur, sledi izbacivanje let-a zarad generalne, pa sledi : "nema veze sto sam istopio klipove, i onako sam hteo da ubacim kovane, taman, bas sam i ustedeo na voznji na plin pa ih dobijam dzabe" i slicno pilićarsko razmisljanje i laganje sebe, sve zarad brze i ekonomicne voznje, ili u narodu poznatije *j*b ali da ne udje, i tako dalje i tako blize, sledi ubacivanje c20ne motora da se kotrlja dok se ne uradi generalna, koja preskupo kosta i tako kalibra posle koju godinu zavrsi u oglasima za 700 eur, dolaze cigani da je gledaju, obaraju ti cenu zato sto nije dovoljno atraktivna, "fale joj spojleri i slicno, nije to to druze"... i tako... hoces jos neki scenario mozda ?
2.Najbolje iskustvo je da lepo počupaš ta LPG govna i voziš normalno. Ako ti je skupo, prodaj auto ili kupi juga za 200 eura i vozi ga na kiselo mleko ako hoćeš...... uradi št ahoćeš, samo ne budi slepac koji vozi 2.0 turbo motor na plin..