Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Шпекулирам дека некој бандаж е искривен или гума искривена. Не е до центрирање. Секако може и да е друго, ама прво тоа ми личи.
Редовно перење.
Цитат: zeroSignal на 20 Април 2016, 03:58:56 amРедовно перење.Хехе леле како не ми текна ова, сосема си во право идам да ја исперам колата, јас пак мислев до некоја од оние миризлави елкички или испраувачи било работата.
A со кого е во класа и која цена е важното.
Зошто ли само алфистите се намерија на опел ми е да знам.Знам комплекси и се, ама зошто опел
Sta znaci kompleks?Postby ugledan_clan » 23/06/2011 19:32Ovo je moja prva tema, imam 14 godina i idem u 8 razred. Cuo sam za rijec komleks. Sta to znaci? Jel to kad imas dosta para ili kad imas dvije djevojke?
Зошто ли само алфистите се намерија на опел ми е да знам.Знам комплекси и се, ама зошто опел Дени, се чудни коли као Нисан Џукелата, Мини Сељакот, Киа ЗаДуша и слични.
Ko ќе пишиш тест за Моката, да не заборавиш да напомениш дека е лидер во својата класа.