Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: BEST на 07 Април 2013, 18:14:25 pmЦитат: Deni на 05 Април 2013, 17:12:00 pmПред 5-6 минути на илинденска од Влае кон Карпош по најдесната лента си возам 160кмч и една БУДАЛА ме претица може со 20-30кмч плус! Накај 200 возеше во град манијакот со Ауди сребрено!да не бил некој со БМВ (јас) и како тоа ти возеше 60 а будалата со 20-30км/ч плус возел накај 200 ?!60 + 20-30 е макс 90 што значи.... немогуча мисија е да е со 200 тамо, а со 120 редовно проаѓам тамо Си ја утнал мрљата пред 60. Нормално дека се вози 100тка таму.
Цитат: Deni на 05 Април 2013, 17:12:00 pmПред 5-6 минути на илинденска од Влае кон Карпош по најдесната лента си возам 160кмч и една БУДАЛА ме претица може со 20-30кмч плус! Накај 200 возеше во град манијакот со Ауди сребрено!да не бил некој со БМВ (јас) и како тоа ти возеше 60 а будалата со 20-30км/ч плус возел накај 200 ?!60 + 20-30 е макс 90 што значи.... немогуча мисија е да е со 200 тамо, а со 120 редовно проаѓам тамо
Пред 5-6 минути на илинденска од Влае кон Карпош по најдесната лента си возам 160кмч и една БУДАЛА ме претица може со 20-30кмч плус! Накај 200 возеше во град манијакот со Ауди сребрено!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Денес ми се случи интересна дешавка со Голфот, односно со воланот... На подзатворена кривина во десно нагазив на вир вода(не го видов навремено) со некаде околу 80 km/h, и ми пролизга, пролебди десната страна од колата која нагази на водата... Ми светна некое сијаличе на шалт таблата, не видов кое(ESP претпоставувам), зошто се се одигра брзо, но, кога веќе бев врз водата, колата минимално ми тргна десно заради водата, и дур светеше сијаличето, воланот ми стана крут, и не можев да вртам контра во лево...
Мислам дека не е баг, намерно го укрутува воланот заради тоа што ЕСП-то го корегира проблемот, а инстинктивно доаѓа да пробаш и ти да го искорегираш со контра и тука веќе имаш поголем проблем.
zavisi od situacija. Elektronikata NE E POBRZA od mozokot i refleksite !!!