Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас вчера ќе здробев под тркала глупаво куче самоед кое влечеше за каишот мало девојче можеби 8-10 години.Тргам од железничка накај аеродром и забрзуват тука некаде 70. Пред пешачкиот премин пред подземниот премин паркирана кола. За ова веќе еднаш пцуев на форумов и сега повторно се случува. Од колата не го гледам пешачкиот премин и тоа што е на тротоарот и на десната лента. На 15 метри пред мене истрчува кучето а за каишот го држи девојче кое е полесно од кучето па ова го влече. Закочив нагло со Бабл’с ама знаев дека нема да можам да закочам. Во последен момент избегнав лево и среќа што немаше друга кола паралелно со мене. Кучето и девојчето се вратија назад а јас продолжив. Штета што не бев поголем и мангуп па да земев некоја шипка и да ја демолирам колата паркирана пред самиот тротоар.Следен пат кога ќе видам такво нешто во присутство на полицаец, ќе фотографирам се и ќе го пријавам полицаецот во внатрешна контрола. Пичка им материна ретардирана и на полицајците и на идиотите што паркираат пред или на сам пешачки премин.
Дружи се со мене... Кршам колата, и го кршам чоекот
Само што го видов Ноле како го прегази Роџер - СТРАШНО
Цитат: Falanga на 08 Септември 2011, 15:15:48 pmЈас вчера ќе здробев под тркала глупаво куче самоед кое влечеше за каишот мало девојче можеби 8-10 години.Тргам од железничка накај аеродром и забрзуват тука некаде 70. Пред пешачкиот премин пред подземниот премин паркирана кола. За ова веќе еднаш пцуев на форумов и сега повторно се случува. Од колата не го гледам пешачкиот премин и тоа што е на тротоарот и на десната лента. На 15 метри пред мене истрчува кучето а за каишот го држи девојче кое е полесно од кучето па ова го влече. Закочив нагло со Бабл’с ама знаев дека нема да можам да закочам. Во последен момент избегнав лево и среќа што немаше друга кола паралелно со мене. Кучето и девојчето се вратија назад а јас продолжив. Штета што не бев поголем и мангуп па да земев некоја шипка и да ја демолирам колата паркирана пред самиот тротоар.Следен пат кога ќе видам такво нешто во присутство на полицаец, ќе фотографирам се и ќе го пријавам полицаецот во внатрешна контрола. Пичка им материна ретардирана и на полицајците и на идиотите што паркираат пред или на сам пешачки премин.Дружи се со мене... Кршам колата, и го кршам чоекот