Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887532 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
pa go pukaa i veruseski, ama prezivea. familijata veruseski se sramota za makedosnkata drzava.

Со чоекот заедно во клупа седевме, многу брлив дечко, едно време и се дружевме пред да се пресели од карпош, па и после некое време доаѓаше додека да почне по судови да се ебава.

Ваков таков ама муда имаше 10 тони, уште од дете таков беше.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
pa go pukaa i veruseski, ama prezivea. familijata veruseski se sramota za makedosnkata drzava.

Со чоекот заедно во клупа седевме, многу брлив дечко, едно време и се дружевме пред да се пресели од карпош, па и после некое време доаѓаше додека да почне по судови да се ебава.

Хах,и татко ми да беше главен на ДБК..................
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Chlink

• Легенда

Хах,и татко ми да беше главен на ДБК..................

Нема тоа везе, он татко му него носеше во кутија за цигари цело време со него, он со закон можел да му помогне....

Да не навлегуваме, сакав да кажам дека дечкото не бил некој фејкер стварно си беше брлив.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
10 тона ако му биле мудата само....којзнае он колку ќе да беше ;D ;D ;D :D ;)
него тоа створење е излезено од контрола поради необрнато внимание на родителите на време, шо вика погоре роки, татко му да бил обичен човек и да му врзувал по две три шамарчини на време, може ке бил и мајка тереза.... не курташак што матретира по градов, како што реков
- од будала има побудала...
 и уште една
- фамилија е светиња не ја пипај, поготово не децата оти ќе седнеш на риба некаде.... ;)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Ќутекот, од рајот.

Отсутен Chlink

• Легенда
него тоа створење е излезено од контрола поради необрнато внимание на родителите на време, шо вика погоре роки, татко му да бил обичен човек и да му врзувал по две три шамарчини на време, може ке бил и мајка тереза.... не курташак што матретира по градов, како што реков
 и уште една
- фамилија е светиња не ја пипај, поготово не децата оти ќе седнеш на риба некаде.... ;)

Се си е така, ама некои луѓе такви си се, јас тврдам затоа што го знам од градинка, човекот таков си беше, и да го тепаат и ова и она он по свое си тераше, инат. Ако он решил низ ѕид да иде ќе иде па макар и со глава да требало.

Сега што е исправно е дтуг муабет, јас не оправувам такви мерки, сосема друго зборувам.

Отсутен NUME

• Сениор
нека му е со среќа каде и да е последно чув во италија...

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
 и уште една

Се си е така, ама некои луѓе такви си се, јас тврдам затоа што го знам од градинка, човекот таков си беше, и да го тепаат и ова и она он по свое си тераше, инат. Ако он решил низ ѕид да иде ќе иде па макар и со глава да требало.

Сега што е исправно е дтуг муабет, јас не оправувам такви мерки, сосема друго зборувам.
пријател,и јас сум инаетчија,само што сум свесен дека ако пукам(само заради да ме има по весници знам дека ке лежам во затвор подолго),а кај него не беше таков случајот....и кога тој е толку бесен и опасен мангуп оти сега нигде го нема,туку најактуелен беше кога имаше грб од татко му.....ОТ сме до верушевски ;) :D ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Chlink

• Легенда
нека му е со среќа каде и да е последно чув во италија...

И ја така слушнав...

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
и верушевски се курчеше, ама од будала има побудала....
koj se kurcel be... kazi kako ke zaginevme,nemase ni B da ostane od borata...da ti ibam i semafori i brojcanici i sve, uste mi se tresat nozete...

Кoа сеа тоа а Гого ?
abe ostaj Riki, eve i denes use mi se tresat nozete, ovoj Enes se prae deka ne cita poso nejke ni da pomisli na toa...
Sedime na semaforive kaj mavrovka za da ideme nakaj Dos i ja go zezav malce Enes go rckav da ja otkorne Borata ama BEZ ESP:D , lele brat fala mu na boga sto ne me poslusa(takov si on pice u dusa :) ), i brat odbrojuva toa brojcanikot na semaforot 4,3,2,1,0 zeleno se pali Enes si trgna poleka i coece kolive sto doagjaa od kaj Goce Delcev mostov ne kocat sibaat, i Enes se ukopa u mesto i samo od pozadi slusam jaka svirka se vrtam avtobusot na zeleno sakal da go fati semaforot znaci imase nekoja prosecna brzina i samo se stegnav i zatvoriv oci, kocenje avtobusot milimetar do boriceto a na eden santim od prednicata si vrtat na levo kolive od kaj mostot nemaat gajle...razgleduvam po drugive semafori i primetuvam deka site se na zeleno...

Отсутен NUME

• Сениор
 ;D ;D ;D ;D denes ista prikazna, pazete ne semafori, ne trgajte na brojcanik ni na zeleno, pustete zrtva pred vas ;D ;D ;D
sega nema veke pukanje borata, trosi 6.5 vo grad 4-ta, na 1500 obrtai ja vozam, nema rabota, nema plata, se stedi na sekoe pole i so tocak sum pretezno :(

Отсутен NUME

• Сениор
mani drugo prethodno ne udri nesto vo lola, nekoj sto pominuval zgazil kamen, imam sega mala vdlapka vo venecot na zadno levo :(
ebati ksmetot ne izlagam vise nikade  :(

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Де бе... Енес, само проблеми... вдлапката, неможе да се среди, со гумен чук :)

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 674
леле арно станал жив човеков  :o :o :o

http://tocka.com.mk/index13.php?ID=49610

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
леле арно станал жив човеков  :o :o :o

http://tocka.com.mk/index13.php?ID=49610

Ова мислиш колава Жан Митев ја сечел на пола, као со скалпер :)