види... и јас ја сакам емисијата, и ја следам и гледам.. интерсна емисја а кларксон е одличен шоумен, ама како личност НЕ ГО ВАРАМ... одвратен ми е... значи несмее една емисија и нејзиниот квалитет да се искомпарира-спореди со карактерот на една личност.. исто како што и успехот на некое шоу несмее да се препише на една личност...
.
да се разбереме, кларксон е водител-презентер. концептот на топ геар шоуто не го прави он, тоа го прави некој друг. ова е како одговор за муабетот дека топ геар е кларксон... е па не баш... и сега, веројатно ке дојде некој друг водител, ете више и има избрано име и личност за негова замена... и топ геар ке личи поинаку... и така и треба, да биде поинаку. концептот ке се задржи веројатно, ама презентирањето ке биде поинакво. тој што ке дојде да го смени него ако проба да го имитира калрксон ке си препише неуспех уште од прва епизода. затоа јас ке му дадам шанса од неколку епизоди.. тогаш ке одлучам дали го усраа, подобрија или само продолжија со тоа шоу, онаму кај шт застанаа...