^
леле аман... нека не го враќаат ич или нека го вратат... сеедно, само да не ми бидете вие тука како пичиња со ПМС... линкови линкови линкови... овој вака рекол оној онака рекол дрн дрн дрн...
Замисли, во тема за Топ Гиар се линкуваат работи за Топ Гиар и Кларксон од фанови на Топ Гиар и Кларксон, на форум за коли.
Човече.
Лигавештии.
Да го ископирам твојот коментар во "Цена на горива" сосе пичиња, кечап, мајонез?
во тема за топ гиар треба да се коментира за топ гиар колку што знам... а не да плачете дали ке го избркаат или вратат кларксон (гадното деформирано старче) со сите линкови кој што кажал и како кажал... значи зборите за кларксон (личност, име, човек) а не за топ гиар... али да не ме сватите дека е бексит модерирање, туку изјавувам општо гадење од целава оваа дешавка со кларксон, во темата за топ гиар,а читам и по други форуми како плачат и се лигават за тоа дека кларксон го неме, лелеееееееее.... плачки, лигавења... иако е тесно поврано, сепак не е баш во целосен во контекст со темата... аи ок, фурајте.. само кажав дека ми се гади од таа појава... да те потсетам дека првично темава беше со наслов top gear is back... значи не е прв пат да биде gone...
и не се праи факинг ипол, во обид да ми одговориш демек со иста мера на претходниот пост... разграничи си прво кај ти се нивоата за моралност, моралитет и дискусија после реплицирај ми... па макр и со иста мера... ок?