Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ги има кај нас дупликолоров?
Цитат: Simo - Carrier159 на 15 Ноември 2015, 07:57:52 amГи има кај нас дупликолоров? Го има Битола, 600 ден. спреј.Да се ослободам ке го пробам
Цитат: Rakun4e на 14 Ноември 2015, 23:11:27 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ги има кај нас дупликолоров?
Каде во Скопје може да се земе Plastidip и по која цена?Дали има разлика во квалитет, производител или сеедно ?Некоја посебна процедура при нанесување на пластика или само чистење на пластиката и прскање. Колку раце, колку треба да се суши ?
Цитат: AUUU на 29 Јануари 2016, 09:39:53 amКаде во Скопје може да се земе Plastidip и по која цена?Дали има разлика во квалитет, производител или сеедно ?Некоја посебна процедура при нанесување на пластика или само чистење на пластиката и прскање. Колку раце, колку треба да се суши ?Провери ги овие, може имаат нешто.. : https://www.facebook.com/myplastidip/?fref=ts