Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не, не одличен е Голфот нема збор. Само пре би А3 или А класа - money no object.
Све со Голфови ќе се сториме, а? Не ме јеби. Просечна градба сум, 175цм, просечен број на патика носам, 42, и во Голф 6ка меѓу одмаралиштето за лева нога и педала за куплунг има место цела патика да влезе. Па јеботе тоа ли е премиум кај што можеш со нога воздух да притиснеш? Кога возев 6ка 2.0ТДИ неколку пати ми се деси тоа. Нека ми го оправда некој тој непотребен и прилично небезбеден простор, а да не е "се навикнува човек".
Истата кола ја возевме бе Класен, ако се сеќаваш само што излегов од кола се пожалив на ова. Дупката е абнормално голема. Ти ја имаш колата од прв ден, јас седнав и возев и ми се деси, еднаш комплет промашив а два пати ми лизна ногата од куплунг. Ако навистина не е проблематично за човек што не дошол во допир со колата, јас немаше да го приметам тоа и немаше да ми смета. Ама приметив, и ми смета.
Па ете примерот што Мартин го посочи и јас го имам приметено.Плус: тесно, неудобно, ниско, круто, умара.Конкуренција? Еден куп: Корола, Лансер, Елантра, 308, А3, Цивик, Астра, Ц4....
Меѓу footrest-от и педалата има точно 12 цм.Ама битно да се тресе. Ако, ако..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Цитат: MartinAlfista на 17 Јуни 2017, 19:59:35 pmИстата кола ја возевме бе Класен, ако се сеќаваш само што излегов од кола се пожалив на ова. Дупката е абнормално голема. Ти ја имаш колата од прв ден, јас седнав и возев и ми се деси, еднаш комплет промашив а два пати ми лизна ногата од куплунг. Ако навистина не е проблематично за човек што не дошол во допир со колата, јас немаше да го приметам тоа и немаше да ми смета. Ама приметив, и ми смета.Се сеќавам, се сеќавам. Се сеќавам и дека ми рече „разбирам зошто го сакаш Голфот - толку е лесен за возење.“ - или нешто во тој контекст.