Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ти ја прашуваш невестата во врска со избор на кола?БАН!
А ти кој праша за толку малецко возилце?-Татооооооо, она го сакам, го видов во Џамбо...
Политика, светски заговори, фудбал, економија и право. Тоа се ужи специјалности на еден надпросечен македонец, а воедно и на експертското тело на Кар Клуб
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Боље бугарски пасош него партиска книшка ..
Цитат: Stratro на 27 Ноември 2015, 09:33:41 amВлатко, можда тоа важи за мал дел од ЕУ земјиве, али реално по корумпирана земја од САД немаш. Слично како и кај нас, и таму не се крши законот, туку истиот се менува во корист на оние кои ги финансираат кампањите, така да хартија практично немаш ни корупција, ни криминал.Генерално се согласувам за тебе во врска со првата реченица гледана од некој глобален аспект. Јас ти зборувам за секојдневни работи на кои што човекот како единка си ги кине нервите и од кои што понатака здравјето се доведува во голема опасност. Не е зошто Америка или Русија бомбардираат во Сирија туку зошто те ебаваат политичари на секој можен начин. Де треба врска за во болница да отидеш на преглед, селективни казни, корупција на судии или премногу бавно на процесирање на секакви случаи, некултура во возење, немање ни трошка човечност во себе итн. Тоа е всушност што го сочинува еден обичен просечен човек како јас и ти, и тоа најмногу треба да не интересира лично. Тоа го нема во Македонија и затоа полесно е да обвинуваат другите "големи" сили како САД/Русија за нашите секојдневни нервози и неуспеси за жал.
Влатко, можда тоа важи за мал дел од ЕУ земјиве, али реално по корумпирана земја од САД немаш. Слично како и кај нас, и таму не се крши законот, туку истиот се менува во корист на оние кои ги финансираат кампањите, така да хартија практично немаш ни корупција, ни криминал.
И нема да се потресуваш на избори кој победил.
Си праел муабет со гастербајтер кој е 10+ години одселен од земајва?
Цитат: gOJDO на 27 Ноември 2015, 11:32:46 amСи праел муабет со гастербајтер кој е 10+ години одселен од земајва? На роденденот, три секунди муабет со мене. Овој септември славев 10 годишнина откако сум заминат од мајка Македонија.
Ти беше на роденденот?! Зошто не се поздравивме? Должник сум ти алооо!