Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Што се случило кај Влајко на Партизанска? Има многу полиција и крим техника. Партизанска е затворена во тој дел.
^- Грабеж на банка во Ѓорче/Влае, и интервенција на полицијата. Ништо страшно и сериозно, пред саат ипол средија. Сега увид само вршат.
Добро е, ја мислев пак некој пешак згазиле па да ограничат на 30km/h..
Тие со прокредит бегаа со вр6 и мислам дека после таа случка и ги испоставија камерите по раскрсниците.
Голф си е Голф.
На дпмне серете му се, остајте те го вмро
Цитат: zeroSignal на 14 Октомври 2015, 19:40:07 pmАпелот е одбиен. Нема на сајтот да пуштам видеа од луѓе како умираат.Цитат: Deni на 14 Октомври 2015, 19:45:44 pmНе дека па и покажува нешто видеото едукативно.Заборавив дека VW не смеете да го прикажете во лошо светло.Цитат: achtung на 14 Октомври 2015, 19:54:45 pmДоволно е што влева језивост и што потикнува на размислување за последиците. Точно така.
Апелот е одбиен. Нема на сајтот да пуштам видеа од луѓе како умираат.
Не дека па и покажува нешто видеото едукативно.
Доволно е што влева језивост и што потикнува на размислување за последиците.
зашто ми е избришана темата?
Јас ја избришав, ми немаше поента
Имам еден предлог.Бидејќи за менување на летни со зимни тркала на вулканизер треба да платиме 200 денари по возило (отприлика), да ги собереме тие пари во еден фонд од сите што сакаат да направат масовњак за промена на гуми. Ќе се договориме во фиксен термин пред Палас, ќе направиме сами промена на гуми, а со собраните пари ќе си фукнеме скара и пиво и ќе си напраиме мезе ем ќе паднат заебанции. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)