Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Na mackata moja crn golf i go presekol patot, cel den maler ja bie...
Eлипси никако, го изобличуваат звукот.Со квалитетни звучници во вратите ќе добиеш се дури и добар бас.Кај мене во возилото има фабричка уградња од највисоко ниво, звукот ми е перфектен, басот одличен, некои ме прашуваат дали имам вуфер во багажник.Се е во вратите напред и назад и два високотонци од напред на столбот.
Цитат: Drive-r на 13 Јуни 2015, 15:59:50 pmEлипси никако, го изобличуваат звукот.Со квалитетни звучници во вратите ќе добиеш се дури и добар бас.Кај мене во возилото има фабричка уградња од највисоко ниво, звукот ми е перфектен, басот одличен, некои ме прашуваат дали имам вуфер во багажник.Се е во вратите напред и назад и два високотонци од напред на столбот.
Зависи од жената милентије, некоја се радува а некоја плаче.
Цитат: Allexxander на 16 Јуни 2015, 10:00:59 amЦитат: DimitarMK на 16 Јуни 2015, 02:30:19 amПатики BMW, педерка со M знакче... Уште се чудам на будалите што купуваат вакви работи.Исто исто. Да возиш беемве М па е глупо да носиш вакви ствари и никад у живот не би носел, а камоли да не возиш. Лошо е и асоцира да не кажам на шо. Исто важи и за мерцедес амг или што год да е.Јако беше кога останав нешо дефект и прв што налетуе Бенџамин, застануе типот капче Алфа Ромео "треба нешто помош"А ко за беља па жениште едно што има чурук па па па, тогаш останав без гориво, и док ја позиционирам на тротоар кога почна да лае, троши пустата, маж ми имаше една ја продаде се препородивме, куќа почнавме да градиме ...
Цитат: DimitarMK на 16 Јуни 2015, 02:30:19 amПатики BMW, педерка со M знакче... Уште се чудам на будалите што купуваат вакви работи.Исто исто. Да возиш беемве М па е глупо да носиш вакви ствари и никад у живот не би носел, а камоли да не возиш. Лошо е и асоцира да не кажам на шо. Исто важи и за мерцедес амг или што год да е.
Патики BMW, педерка со M знакче... Уште се чудам на будалите што купуваат вакви работи.
Сакам да си купам ама незнам кај има...во сити мол нема.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Баш ќе ти одговара со М3 ката
Муабетов ми е многу познат, обично ми раскинуваат со оваа реченица. Срцки
Наведи за кј муабет станува збор, плиз
Цитат: filipv на 16 Јуни 2015, 20:35:31 pmЕте затоа ти се љутам: пошто испаѓаш ист ко другите.Пошто сите други не се во право, само ти си?А што правиме со случаите кога не си во право? Или ќе биде „тази дупка не е дупка“ или ќе се фаќаш за дефиниции на зборови?
Ете затоа ти се љутам: пошто испаѓаш ист ко другите.
1. KaZaN + невестата
2. Томе+невестата
3. ZilePunto+невестата
4. Армекс
Јас+швалерката
Јас + 3ца педери
Цитат: marjanot на 27 Април 2015, 21:21:12 pmМамата Последно што знам е дека Кадис имаат само сервис, дека не нарачуваат делови.МОже за бел Леон поефтина да е, шо знаеш за друг пат, кадис нарачуваат и делови ако треба и се конкурентни со цена
Мамата Последно што знам е дека Кадис имаат само сервис, дека не нарачуваат делови.МОже за бел Леон поефтина да е, шо знаеш
Ќе имам(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)